• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Porto ponizio španskog velikana - Atletko Madrid ispao iz Evrope! Šok za Simeonea, završili su kao posljednji

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Portugalski klub eliminisao je španski tim iz Evrope, neće biti ni treći...

 Porto izbacio Atletiko Madrid iz Evrope Izvor: Profimedia/Daniel Castro / SPP

Atletiko Madrid ispao je iz evropskih takmičenja! Neće igrati ni u Ligi Evrope, pošto je grupnu fazu Lige šampiona završio na četvrtom mjestu na tabeli! Za to se postarao Porto sa Markom Grujićem koji ih je na svom terenu eliminisao - 2:1 (2:0). Pošto u drugom meču između Klub Briža i Bajer Leverkuzena nije bilo golova (0:0) to znači da Porto kao prvi ide dalje, Briž je drugi, Leverkuzen treći zbog činjenice da su dobili Madriđane u septembru (2:0).

Dakle, po prvi put od kada je Dijego Simeone došao u Atletiko ovaj klub neće igrati proljeće u Evropi. Još jedan težak udarac za španskog velikana, tim koji je bio među najprijatnijim iznenađenja proteklih godina. Prošle nedjelje je poslije drame remizirao sa Leverkuzenom (2:2), ispostavilo se da ih je taj promašeni penal na kraju skupo koštao. Umjesto evropskih mečeva, igraće samo u španskom prvenstvu, mada im ni tamo ne ide pretjerano dobro, igraju sa dosta oscilacija, iako su na tabeli treći sa 23 boda.

Pojedini navijači već su javno protestovali, traže da Simeone dobije otkaz, mada je argentinski stručnjak još prošle nedjelje naglasio da mu ne pada na pamet da ode. "Nalazimo se u teškom trenutku, ali ću nastaviti da insistiram na tome da ovaj klub dođe do onoga što svima nama treba. Do Lige šampiona. Tvrdoglav sam", rekao je tada Simeone. Vidjećemo hoće li preživjeti ovo poniženje. Posebno pošto je prilikom žrijeba Atletiko viđen kao osvajač prvog mjesta i kao tim koji će sigurno proći dalje...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC