• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan igra za proljeće - Petrić će imati tremu! Na važan meč u Humsku dolaze budući navijači crno-bijelih!

Autor Haris Krhalić

Trener Partizana ispričao je kako će se on osjećati kada na tribinama bude vidio 18 hiljada mladih navijača.

 Partizan Slovacko Petrić najava Izvor: Youtube/screenshot/FK Partizan Beograd

Fudbaleri Partizana evropsko proljeće imaju u svojim rukama - pobjeda pred mladim navijačima u Beogradu garantuje još jednu nokaut fazu Konferencijske lige, a to je i trenutni cilj kluba iz Humske. na konfereciji pred meč protiv ekipe iz Češke, Gordan Petrić govorio je o trenutnoj situaciji u grupi, ali i o podršci koja će kod njega izazvati tremu.

Kao što je od ranije poznato, Partizan i Slovacko igraće pred tribinama na kojima su samo navijači do 14 godina starosti. Crno-bijeli i pored kazne moraju da izdnignu i obezbijede evropsko proljeće, iako Gordan Petrić na početku grupne faze nije razmišljao o rezultatima koje će njegov tim bilježiti u ovom takmičenju!

"Nisam razmišljao ni o Nici, ni o Kelnu, već o prvoj utakmici u Češkoj. Jeste dobro, ali ništa nije završeno. Sve u trenutku može da se okrene, vidjeli ste sinoć šta se desilo u grupi Lige šampiona, kako je Marselj ispao. Moji igrači su izašli iz tog filma koji se tiče kalkulacija. Da se ne bih ponavljao, da će biti pun gas, jasno je šta želimo. Bili smo tokom jeseni u fudbalskom izlogu, sad je na nama da odigramo neriješeno ili dobijemo, pokušamo da se na proljeće malo više prošetamo Evropom. Lijepa je šansa za momke. Rekao sam kad sam dolazio da nas samo momci mogu izvući iz krize u kojoj smo tad bili, čestitam im na svemu što su uradili, sad je utakmica da to potvrde. Mi iz kluba i stručnog štaba, kao i navijači samo smo im servis", objasnio je šef struke.

Partizan će u posljednjem kolu grupne faze igrati protiv ekipe koja više nema rezultatski imperativ, a na tribinama neće biti uobičajene podrške. Zapravo, sa svih strana stadiona čuće se glas dece koja navijaju za crno-bijele! to je posljedica kazne koju je UEFA izrekla Partizanu, ali i poseban teret za Petrića i njegove momke.

"Mene kao trenera hvata mala trema što će biti veliki broj djece. Njih oko 18.000. Možda će neko od njih postati fudbaler Partizana, vjerujem da će mnogi od njih navijati za naš klub posle ovog iskustva", rekao je Gordan Petrić, trener crno-bijelih. A da je bilo samo malo više sreće prethodne nedjelje, sutra bi i na terenu stadiona u Humskoj bili dječaci, oni tek nešto stariji od publike na tribinama.

"Moja želja je bila da već u Nici obezbijedimo prolaz. Da smo to uradili prošle sedmice onda bi sutra igrali mladi igrači, nevezano da li smo prvi ili drugi. Bio sam spreman da pustim talentovane momke. Izašli smo iz tog filma da momci kalkulišu zbog tri boda ili neriješenog ishoda. Igraćemo kako možemo. Nekad te protivnik natjera da se braniš, međutim, to neće biti naša ideja", dodao je Gordan Petrić.

Podsjećamo, Partizanu pobjeda garantuje prolaz u nokaut fazu. Crno-bijeli bi mogli da prođu i ukoliko remiziraju ili izgube od predstavnika Češke, ali bi onda zavisili od utakmice u Njemačkoj gdje Keln dočekuje Nicu. Treba istaći da u slučaju bodovonog poravnanja Partizan ima lošiji učinak od francuskog, ali bolji od njemačkog predstavnika.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC