• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sramota za Srbiju šta se događa u ligi! Partizanov Rikardo je ljut: To je ludilo i traje predugo!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rikardo Gomeš je pričao o razlici u tretmanu Partizana u domaćoj ligi i u Evropi.

 Rikardo Gomeš o suđenju u Superligi Srbije Izvor: MN PRESS

Napadač Partizana Rikardo Gomeš bio je gost "Partizanovog podkasta", a najbolji strijelac crno-bijelih je govorio o mnogim temama, a dotakao se takmičenja u Evropi i Srbiji. 

Naglasio je da se u Ligi konferencija igra ozbiljan fudbal i da se tu ne dešavaju neke stvari koje mogu da se dese u domaćem prvenstvu. 

"Želimo da pokažemo ljudima u Srbiji kako igramo u Ligi konferencije, ozbiljnoj ligi sa ozbiljnim ljudima. Tamo se ne dešavaju stvari koje se dešavaju u domaćem prvenstvu. Čak i sada protiv Nice, okej, sudija je napravio grešku ali njegova prva odluka je bila da svira penal. Naravno, kada je vidio da je pomoćnik podigao zastavicu uvažio je odluku i dosudio ofsajd. Ali tamo nema VAR, dok u domaćem prvenstvu ima", započeo je najbolji golgeter u istoriji Partizana u evropskim utakmicama.

Istakao je da je sramota za ligu da se dešavaju stvari kao što je bilo slučaj protiv Javora. 

"To je velika sramota za domaću ligu, ne želim da zvuči kao opravdanje, protiv Javora nismo igrali dobro i ja to priznajem, ali ne možeš da sviraš penal na takav način i da nećeš uopšte da pogledaš VAR! Pogledaj, pa ako procijeniš da je penal sviraj, nije nikakav problem. Potom i faul nad Vujketom, ista situacija, protivnički igrač uopšte ne gleda loptu, drži ga sa obje ruke. Ludilo, zaista ludilo, i takav odnos stvarno traje predugo… Lako je reći sa strane Partizan je izgubio ili odigrao neriješeno ali pogledajte samo šta se dešava na utakmicama. To treba da se sredi, da se suđenje digne na viši nivo, jer kao što rekoh, sramota je za zemlju kao što je Srbija da se dešavaju takve stvari…", bez dlake na jeziku poentirao je Rikardo.

Za kraj, istakao je i sljedeće:

"Najveća želja dok sam u Partizanu mi je da osvojimo titulu. Nikakva Liga konferencije, pa ni Liga šampiona ne može to da nadoknadi. Najveći san je osvajanje domaćeg prvenstva i mi ćemo davati sve od sebe dok to i ne ostvarimo", zaključio je najbolji strijelac crno-bijelih.

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Ko o čemu a Glodari o poštenju...jedan mali Javor je zaboga privilegovan i uzme bod Partizanu ....pa dokle više....jeste li vi stvarno svi ista sekta u tom malom BG klubu....

Kasper

@Čova buraz isto kao i ti iz tog tvog kluba

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC