• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ni on neće sa Njemačkom na Svjetsko prvenstvo! Još jedan veteran odbio da ide u Katar

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ni Toni Kros ne planira da se vrati u nacionalni tim za Mundijal

 Toni Kros neće da igra za Njemačku na Svjetskom prvenstvu Izvor: Profimedia

Ni Toni Kros, vezista Real Madrida, ne planira da se vrati u reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo u Kataru od 20. novembra. Kao i lijevi bek Jonas Hektor, i trofejni as "kraljevskog kluba" takođe ne razmišlja o povratku u nacionalni tim, već ima plan da turnir odgleda od kuće, odmarajući.

"Neću biti na Svjetskom prvenstvu, ali sam siguran da ću željeti da igram kad god ugledam Njemačku na TV-u kod kuće. Ima igrača koji sada više od mene zaslužuju da igraju i nisam htio da dođe trenutak u kojem bi mi rekli da je bolje da odem", citirane su Krosove riječi iz intervjua sa bivšim direktorom Reala, Horheom Valdanom.

Kros je za Njemačku igrao od 2010. do 2021, kada je poslije Evropskog prvenstva odlučio da je kraj. U dresu "pancera" nastupio je čak 106 puta.

"Sigurno će biti drugačiji osjećaj, bar kada počne prva utakmica Njemačke. Sigurno je da ću osjećati kao da i dalje igram. Igrao sam za Njemačku 12 godina, osvojili smo Svjetsko prvenstvo i uvijek sam volio da igram za svoju zemlju. Ipak, poslije Evropskog prvenstva imao sam osjećaj da moram da donesem odluku. Vidim sebe kako i dalje igram, ali bilo je više razloga da se povučem - želio sam da provedem više vremena sa porodicom i ima igrača koji trenutno više od mene zaslužuju da igraju", rekao je Kros, pa za kraj dodao i šta planira u budućnosti.

"Pomislio sam da je vrijeme da odem iz reprezentacije i da se oporavim u Madridu, da bih imao više snage i želje da nastupam za Real".

U istom intervjuu, on je potvrdio da do kraja karijere ne vidi sebe u drugom timu osim u Realu. Početkom januara, on će proslaviti 33. rođendan.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC