• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sadašnji, bivši i "nesuđeni" fudbaler Crvene zvezde na spisku za Mundijal u Kataru!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Polovina igrača sa ovog spiska neće putovati u Katar, ali je selektor Gane želeo da objavi na koga sve računa i kome vjeruje.

 Sadašnji, bivši i "nesuđeni" fudbaler Crvene zvezde na spisku za Mundijal u Kataru! Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Svjetsko prvenstvo u Kataru počinje za nešto više od dvije nedjelje, a to znači da polako počinju da se pojavljuju i spiskovi fudbalera koji će tamo igrati. Selektori imaju rok do 14. novembra (u 20 časova) da objave skraćeni spisak od 26 igrača na koje računaju, dok su prije toga morali da pošalju i širi popis na kome nije smjelo da se nalazi više od 55 imena. FIFA nikoga nije uslovljavala da zvanično objavi spisak, međutim ima i onih koji su napravili izuzetak.

Tako je selektor fudbalske reprezentacije Gane Oto Ado objavio danas popis sa maksimalnim brojem imena, a više od polovine njih strijepiće još deset dana dok ne saznaju da li putuju u Katar.

Na spisku je i jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde Osman Bukari koji je ove godine postao redovan u reprezentaciji Gane i ima dobre šanse da bude na finalnom spisku, dok je zanimljivo da je tu još jedan fudbaler koji nastupa u Srbiji - Samuel Ovusu iz Čukaričkog. Navijačima crveno-bijelih biće interesantno da je poziv zaslužio i njihov bivši fudbaler Ričmond Boaći koji trenutno igra u grčkoj Janjini (odnosno ne igra), a tu je i "nesuđeno" pojačanje ovog ljeta - Edmund Ado koji je "precrtan" u Šerifu zbog toga što se oglušio na naredbe rukovodstva.

Sve oči sigurno će biti uperene u Tomasa Parteja, fantastičnog igrača Arsenala, odnosno u Injakija Vilijamsa (Bilbao) i Mohameda Kudusa (Ajaks). Zanimljivo je da na spisku na kraju ipak nije Kalum Hadson-Odoi iz Čelsija koji je bio nadomak odluke da zaigra za Ganu, ali se izgleda nešto zakomplikovalo.

Pogledajte kompletan širi spisak Gane za Svjetsko prvenstvo u Kataru gdje će igrati protiv Portugala, Južne Koreje i Urugvaja.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC