• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udarac za Brazil - bez velike zvijezde idu u Katar! Prošli put razbio Srbiju, a sada neće vidjeti Svjetsko prvenstvo!

Autor Haris Krhalić

Povrijedio se u najgorem mogućem trenutku tako da selektor Brazila neće moći da ga stavi na spisak za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

 Kutinjo neće na Svjetsko prvenstvo Izvor: Profimedia

Selektor fudbalske reprezentacije Brazil Tite objaviće u toku dana konačan spisak fudbalera na koje računa za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Kataru, a kako sada stvari stoje - na njemu neće biti imena Filipea Kutinja. Jedan od najvažnijih igrača Brazila od dolaska Titea na kormilo reprezentacije biće "precrtan" zbog povrede koju je zaradio u dresu Aston vile, iako je uprkos lošijoj formi trebalo da bude državnog tima u Kataru.

Kutinjo je povredu kvadricepsa zaradio na treningu engelskog kluba i očekuje ga pauza od čak deset nedjelja, pa je jasno da će tek od 2023. ponovo na teren.

Unai Emeri je već izostavio Kutinja za meč protiv Mančester junajteda (3:1), neće ga biti ni idućeg vikenda protiv Brajtona, da bi trener Vile zvučao veoma pesimistično kada su ga novinari upitali da li će biti spreman za Mundijal koji počinje za dvije nedjelje. Nije želio da bude taj koji će saopštiti loše vijesti javnosti, nego je Kutinjo u međuvremenu već pozvao Titea i obavijestio ga da na njega neće moći da računa u Kataru.

Jedan od najskupljih fudbalera svih vremena je bio standardni reprezentativac Brazila tokom prethodnog Svjetskog prvenstva u Kataru kada je zabilježio i asistenciju protiv Srbije, ali sada ga u revanšu 24. novembra definitivno neće biti.

Vidjećemo koga će Tite pozvati umesto njega, ali jasno je da koliko god da je ovo veliki udarac - nije glavobolja kakvu bi imali neke njegove kolege pošto Brazil sigurno ima najveću bazu fudbalera i mnogi će biti (ne)pravedno ostavljeni kod kuće. Već je procurio dobar dio spiska, čeka se još samo nekoliko imena.

Podsjetimo, Brazil igra u grupi "H" protiv Srbije, Kameruna i Švajcarske i jedan je od favorita na Svjetskom prvenstvu, ali superkompjuter kaže ne i prvi favorit.

Anketa

Ko će biti prvak svijeta u Kataru?

  • Argentina

    24.73% (23)

  • Brazil

    11.83% (11)

  • Portugal

    0% (0)

  • Engleska

    2.15% (2)

  • Francuska

    4.3% (4)

  • Njemačka

    3.23% (3)

  • Srbija

    47.31% (44)

  • Neko drugi

    6.45% (6)

Ko će biti prvak svijeta u Kataru?

Rezultati

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC