• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor Australije šokirao spiskom, precrtao zeta!

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatna situacija desila se u Australiji, gdje je selektor Grejem Arnold precrtao defanzivca Trenta Sejnsberija, supruga svoje ćerke.

 selektor australije nije pozvao zeta za svjetsko prvenstvo  Izvor: Instagram/trentsainsbury/printscreen

Selektor fudbalske reprezentacije Australije Grejem Arnold saopštio je spisak od 26 fudbalera na koje računa za Svjetsko prvenstvo, a na toj listi postoji ogromno iznenađenje. Javnost u Australiji šokirana je što na listi nema nekoliko fudbalera koji su prethodnih godina bili važan dio tima, a najveća senzacija je precrtavanje Trenta Sejnsberija (30).

Pored toga što je iskusni defanzivac bio važan dio tima i do sada odigrao čak 58 mečeva za reprezentaciju, on je i oženjen ćerkom selektora Grejema Arnolda!

Nekadašnji fudbaler Intera, PSV Ajndhovena, Makabija iz Haife i Kortrajka trenutno nastupa za Al-Vakru iz Katara, ali ni to nije bio dovoljno dobar razlog da ga tast stavi na spisak. 

Trent je još davne 2013. godine debitovao za nacionalni tim, a teška povreda koljena spriječila ga je da učestvuje na Svjetskom prvenstvu naredne godine u Brazilu. U Rusiji je bio dio selekcije Australije, ali za tako nešto neće biti prilike u Kataru - selektor Arnold procijenio je da je bolje da Sejnsberi ostane uz njegovu ćerku i unuke nego da se bori protiv nekih od najboljih igrača na svijetu.

Fudbaleri Australije igraće u grupnoj fazi Mundijala protiv Francuske, Danske i Tunisa. Ovo će im biti šesto učešće na Svjetskom prvenstvu, a do sada su samo jednom prošli grupnu fazu - 2006. godine u Njemačkoj. Od tada imaju samo jednu pobjedu na Mundijalu, a na posljednja dva turnira nisu uspjeli da zabilježe trijumf.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC