• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Užasne vijesti - Aleksandar Mitrović je povrijeđen! Napadaču Fulama napukle dvije kosti u stopalu

Autor Haris Krhalić

Napadač Srbije Aleksandara Mitrović se muči sa povredom i pitanje je u kakvom će stanju dočekati duele u Kataru!

 Aleksandar Mitrović povrijeđen Izvor: MN PRESS

Užasne vijesti za Srbiju dolaze iz Londona! Aleksandar Mitrović je povrijeđen i vrlo je neizvjesno da li će se oporaviti za meč sa Brazilom na startu Svjetskog prvenstva 24. novembra u Kataru, prenosi dobro obaviješteni "Atletik".

Korpulentni napadač iz Smedereva ima dvije male frakture kostiju stopala, a iako povreda nije ozbiljnije prirode ona zahtjeva vrijeme i nije sigurno da će najbolji strijelac u istoriji nacionalnog tima Srbije biti spreman da napadne "Selesao" u prvom meču Svjetskog prvenstva! 

On se povrijedio u meču Lige nacija kada je igrao za Srbiju protiv Švedske. Tada je dao het-trik, ali je zbog udarca Viktora Lindelofa osjećao posljedice i nakon narednog meča u kome je takođe igrao situacija mu se pogoršala. Trener Fulama Marko Silva javno je nakon toga kritikovao selektora Srbije Dragana Stojkovića jer je uvodio Mitrovića u igru na meču sa Norveškom. Pogledajte trenutak kada se Mitrović povrijedio protiv Švedske. 

Sasvim je sigurno da on neće biti u sastavu za meč sa Bahreinom koji Srbija kao pripremu za Katar igra sa Bahreinom 18. novembra, ali za sada ne postoji bojazan da bi napadač Fulama mogao da propusti kompletno Svjetsko prvenstvo zbog ove povrede.   

Na mečevima Fulama nakon Lige nacija vidjelo se da se Mitrović muči, pa je tako u meču sa Njukaslom morao da izađe zbog povrede nakon 37 minuta, duel sa Vest Hemom je propustio, a na duelima sa Bornmutom, Aston Vilom, Lidsom i Evertonom se vidjelo da ga muči povreda.

Posljednji Fulamov meč protiv Mančester sitija nije zaigrao, a sada se čeka da vidimo kada će biti stopostotno spreman i u kakvoj će formi dočekati Katar. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC