• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio kod Piksija na spisku, a sada nema klub skoro pola godine: Čuvao Halanda, otišao u Hrvatsku i sad ga nema na mapi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekada se za njega vodila velika bitka između Srbije i Njemačke, a sada traži klub koji će mu pružiti novu šansu...

 Sava Aranđel Čestić bez kluba pola godine Izvor: Profimedia

Sava Aranđel Čestić je štoper za koga su se svojevremeno lomila koplja između Srbije i Njemačke, a pobijedila je njegova velika želja da zaigra u dresu "orlova". Djelovalo je sve idilično za momka koji je rođen u Ofenbahu, a čiji korijeni vuku iz Rume. Mirno je gradio put u dresu Kelna, upisao 11 nastupa u Bundesligi, a nagrada za te partije stigla je u vidu poziva selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija, za junsku turneju u Japanu. Debi je ubilježio 7. juna 2021. protiv Jamajke, a igrao je i četiri dana kasnije u duelu sa Japanom.

Srpska fudbalska javnost imala je velika očekivanja od Čestića, koji je odlučio da prošle zime prihvati ponudu Rijeke, i Bundesligu zamijeni HNL-om. Poslije samo osam nastupa za Riječane, došlo je do sporazumnog prekida saradnje. Ni klub, a ni sam Čestić nisu bili zadovoljni, pa je od juna ovaj centralni defanzivac bez kluba.

Mladom fudbaleru su minuti preko potrebni ne bi li se ponovo vratio u onu formu koja je "natjerala" Piksija da ga pozove u A selekciju Srbije, a kakva je njegova budućnost ostaje da vidimo. Možda je baš vezana za neki od klubova Superlige Srbije!?

"Za koga navijam? Za Partizan! Cijela moja porodica navija za Partizan, to sam primio od malih nogu. I onda postaneš Grobar (smijeh). Iz mlađih kategorija reprezentacije poznajem Lazara Pavlovića i Filipa Stevanovića. Obećavaju mnogo, nadam se da će postati sjajni igrači", rekao je Sava u ranijem intervjuu za Kurir.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC