• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučanin godinama čekao debi za Srbiju, sada ide u Katar: Presrećan sam, ovo nije mala stvar!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Defanzivac španske Almerije Srđan Babić u kratkom razgovoru za MONDO podijelio je svoje utiske nakon što je saznao da ide u Katar sa reprezentacijom Srbije.

 Srđan Babić ide na Svjetsko prvenstvo sa prezentacijom Srbije Izvor: MN PRESS

Selektor "orlova" Dragan Stojković u petak je saopštio spisak od 26 igrača koji će braniti boje Srbije na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Na njemu se našao i Banjalučanin Srđan Babić, štoper i kapiten španske Almerije, koji je u kratkom razgovoru za MONDO podijelio svoje utiske.

Možda će vas zanimati

 "Uh, ne znam šta da kažem, nadao sam se... Nije mala stvar, presrećan sam, ne znam šta bih rekao", bile su prve njegove riječi.

Vijest da ide na Svjetsko prvenstvo u Kataru zatekla ga je na treningu.

"Poslije treninga smo dobili spisak igrača koji idu u Katar i kada sam vidio svoje ime oduševio sam se. Pola sata su mi saigrači čestitali... Poslije kada je izbacio Fudbalski savez Srbije, kada sam vidio koliko imam propuštenih poruka i poziva, ma ni na pola još nisam odgovorio. Imam čitav dan da odgovaram. Saigrači, stručni štab, svi, kompletan klub je oduševljen“, rekao je Babić.

Banjalučanin je 2015. godine sa U20 reprezentacijom Srbije osvojio Svjetsko prvenstvo na Novom Zelandu, ali je za razliku od mnogih saigrača iz te generacije "zlatnih orlića" svoj debi sa seniorsku reprezentaciju Srbije dočekao tek ove godine.

Babić je već dvije sezone u Almeriji čiji je kapiten, a nakon odličnih igara u Španiji debitovao je za Srbiju na meču lige nacija protiv Švedske, a nastupio je i u pobjedi "orlova" u Norveškoj.

Izvor: MN PRESS

Nakon nekoliko godina čekanja da obuče dres „orlova“ svojim igrama očigledno je stekao povjerenje selektora Dragana Stojkovića koji ga je uvrstio na spisak putnika za Katar.

"Kada sam došao u Španiju trudio sam se da dosta toga promijenim u igru, tom nekom profesionalizmu, u svemu, kako treba da se ophodim i mislim da se sve vratilo. Ali najbolje tek dolazi", poručio je Babić, kojem se danas "usijao" telefon.

"Najdraže poruke su mi stigle naravno od porodice, oca, majke, brata, supruge, ali dobio sam toliko poruka da je nemoguće da ih sve odmah otvorim, zaista mnogo ljudi mi je čestitalo. Nije mala stvar, presrećan sam", zaključio je Babić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC