• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deki Stanković hoće da "ukrade" ključnog fudbalera Crvene zvezde: Umjesto Lige šampiona - borba za opstanak?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iskusni defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović nalazi se na vrhu liste prioriteta Sampdorije pred zimski prelazni rok.

 Dejan Stanković želi Aleksandra Dragovića iz Zvezde Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen

Dejan Stanković želi ponovo da sarađuje sa jednim od najboljih fudbalera Crvene zvezdeAleksandrom Dragovićem, pišu italijanski mediji. Čuveni "Tutomerkato" koji je odlično upućen u fudbalske transfere u Italiji, tvrdi da je Dragović prva želja Sampdorije pred naredni zimski prelazni rok.

U prilog ovoj informaciji govori i činjenica da su njih dvojica sa ogromnim uspjehom sarađivali na stadionu "Rajko Mitić", pa se slično očekuje da bi mogli da rade i na "Luiđi Ferarisu".

Dragović je u tabor crveno-bijelih stigao na ljeto 2021. iz Bajer Leverkuzena, prije "farmaceuta" branio je boje Lestera, Dinama iz Kijeva, a prve korake je napravio u slavnoj Austriji iz Beča, koja takođe silno želi da ga vrati u svoje redove već ovog januara.

U redovima beogradskog kluba Dragović je osvojio duplu krunu, a ako odluči da ostane na dobrom je putu da ponovi taj uspjeh i na kraju sezone, jer je Crvena zvezda ubjedljivo prva na tabeli sa 10 bodova više od najvećeg rivala Partizana. Takođe, ispunio bi time i san da zaigra sa Crvenom zvezdom u grupnoj fazi Lige šampiona.

Sampdorija je trenutno na 19. mjestu Serije A i vodi grčevitu borbu za opstanak u eliti, pa se ovih dana i budućnost srpskog trenera dovodila u pitanje. Dejan Stanković će imati izuzetno težak zadatak, jer je prva "bezbjedna" ekipa na tabeli Specija, koja ima čak 7 bodova više. Potrebne su mu ozbiljne promjene u igračkom kadru, a vidjećemo da li je Dragović baš taj šraf koji bi mogao da promijeni tok ove sezone.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC