• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi otkrio - još jedan igrač se povrijedio pred Svjetsko prvensto: Ojsetio je bol u zadnjoj loži

Autor Haris Krhalić

Dragan Stojković Piksi je poslije meča sa Bahreinom otkrio kakvo je zdravstveno stanje reprezentativaca Srbije.

 Nemanja Radonjić se povrijedio pred Svjetsko prvenstvo Izvor: MN PRESS

Srbija je u jedinoj provjeri pred Svjetsko prvenstvo uspjela da savlada Bahrein sa 5:1, a poslije utakmice svoje utiske je podijelio i Dragan Stojković Piksi, selektor  nacionalnog tima Srbije. "Orlovi" su odigrali u laganom ritmu, dobili slabijeg rivala i pokazali mnogo toga dobrog pred Katar. Upravo je to bilo ono što je Piksi i htio!

"Utisci su pozitivni. Obično kada se igraju kontrolne utakmice pred veliko takmičenje najbitnije je da se niko ne povrijedi. Odigrali smo jednu lijepu, dobru utakmicu, sa dosta dobrih poteza i sa dosta golova, što podiže samopouzdanje", počeo je svoje obraćanje selektor Dragan Stojković.

Upitan je i šta je sa Aleksandrom Mitrovićem, Sašom Lukićem i Filipom Kostićem koji vuku probleme sa povredama pred ovo Svjetsko prvenstvo. Da li će oni biti spremni za Brazil?

"Ja se iskreno nadam da hoće, a sada šta može da se desi do 24. novembra ja to zaista ne znam. Ali čini se sve da oni budu spremni. Što se motivacije i psihološke pripreme tiče tu neće biti nikakvih problema. Danas su oni namjerno izostali sa utakmice nismo željeli da rizikujemo", rekao je on, pa onda otkrio da je bol osjetio i Nemanja Radonjić.

"Kao i Veljković koji je mogao da igra, ali sam smatrao da je to totalno nepotrebno. I Radonjić je takođe bio van plana da igra jer je juče na treningu osetio nešto što ga je zaboljelo u predjelu zadnje lože. Ni tu nisam želio da uzimam bilo kakav rizik. Učinićemo sve da svi budu u stroju i spremni, koliko ćemo uspjeti, vidjećemo", završio je on.

Dušan Vlahović koji je takođe imao nekih problema sa povredom ušao je u igru i dao gol, a uz to je dobio i kapitensku traku nacionalnog tima.

"U planu je bilo da on uđe danas, nikako da igra od početka utakmice, Znamo da nije igrao bio je odsutan, ali njegov ulazak je dodatno pojačao tu ofanzivnu karakteristiku našeg tima i odmah se vidjelo koliko je opasan. Drago mi je da je postigao gol, jer to sigurno njemu kao i svakom napadaču znači. To daje dodatno samopouzdanje. Ponio je traku, sigurno se lijepo osjećao, iako je bila teška. Nije lako nositi traku i biti kapiten, ali to je dodatna odgovornost. Bitno je da se dobro kreće, da vidimo Vlahovića koji je opasnost za protivnika", zaključio je Piksi. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC