• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Moramo lako da dobijemo Srbe!" Ronaldo se javio pred meč Srbije i Brazila - žestoko je potcijenio "orlove"

Autor Nikola Lalović

Legendarni napadač ne cijeni mnogo "orlove".

 Ronaldo vjeruje da će Brazil lako da pobijedi Srbiju Izvor: Profimedia/PHOTO/ANTONIO SCORZA

Fudbaleri Brazila se spremaju za Svjetsko prvenstvo i početni duel sa nacionalnim timom Srbije u četvrtak od 20 časova, a u Južnoj Americi situacija nije "čista". Mnogi su nezadovoljni spiskom selektora Titea, a sada se o svemu oglasio i legendarni Ronaldo!

Nekada najbolji napadač svijeta i dvostruki osvajač Mundijala se dotakao meča sa Srbijom i jasno rekao - Brazil mora da pobijedi!

"Istorija pokazuje da, kada startujemo dobro, dobro i završi. Veoma je bitna prva utakmica u grupi, imamo obavezu da pobijedimo Srbiju na samom startu. Ne bi trebalo biti problema u grupnoj fazi, ali pravi Mundijal počinje u nokaut-fazi, to uvijek govorim. U pitanju su potpuno različite stvari. Gledajući naš kvalitet u odnosu na rivale, trebali bi bez problema da dobijemo sve tri utakmice u grupi", jasan je bio Ronaldo. 

Reprezentacija Brazila ima čak pet titula šampiona svijeta, a Ronaldo je dva puta bio u ekipi kada se osvajao trofej. Prvi put je sa 17 godina ostao na klupi cijeli turnir i gledao je kako Bebeto i Romario donose titulu u domovinu, nakon toga je 1998. u strašnoj formi doveo svoj tim do finala. Drugu titulu osvojio je 2002. godine kada se vratio na teren i bio najbolji strijelac turnira. 

Sada Brazil vodi Nejmar, a u grupi G igraju sa Srbijom, Švajcarskom i Kamerunom. Ronaldo jeste imao neke zamjerke na Titeov rad i spisak, ali izgleda da je sada pun samopouzdanja.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC