• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal! Levandovski na Mundijal došao s vođom nacističke bande: Procurile slike, umiješan je u gnusne zločine

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Robert Levadovski bi mogao da pripazi sa kim se druži i koga vodi u Katar...

 Tjelohranitelj Roberta Levandovskog izbačen sa SP zbog nacizma Izvor: Profimedia

Reprezentacija Poljske predvođena Robertom Levandovskim počinje svoje takmičenje na Svetskom prvenstvu, ali je pred sam početak takmičenja uzdrmana ozbiljnim skandalom! Poljaci su pred dolazak u Dohu igrali prijateljski meč sa Čileom i potom su doputovali u zalivsku monarhiju, a na putu ka Kataru pratila su ih dva vojna borbena aviona. Razlog za to je nedavni upad dvije ukrajinske rakete na teritoriju Poljske.

Ali problem u Poljskoj nije izbio oko aviona, već oko tjelohranitelja reprezentacije Poljske i ličnog telohranitelja Roberta Levandovskog za koga se otkrilo da je član neonacističke kriminalne bande umiješane u otmice, prostituciju i fašističke nerede!

List "Virtualna Polska" je izbacio slike na kojima se vidi da Dominik Gruhe, čovjek od povjerenja Roberta Levandovskog pokazuje fašističke pozdrave zajedno sa grupom muškaraca, a svi imaju majice na kojima su Rudolf Hes, čovek koji je bio Hitlerova desna ruka! Na jednoj majici piše "Skinhead", što je jasna asocijacija na nacistički pokret.

Prema pisanju ovog lista Gruhe je dio militantne fašističke bande koja broji preko 50 članova, a bavi se raznim nezakonitim stvarima. Sam tjelohranitelj Roberta Levandovskog je pod pritiskom priznao da mu se sudi, ali je porekao da su suđenja koja su u toku vezana za promociju nacizma i rasne mržnje,

Fudbalski savez Poljske je konačno suspendovao Gruhea "dok nadležni državni organi i službe ne utvrde vjerodostojnost vijesti koje prenose mediji".

Sada od 17 časova Poljska igra protiv Meksika i sigurno je da će ovakvi skandali uticati prije svega na najboljeg napadača u istoriji Poljske, a onda i na cijeli tim. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC