• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rekli su mi da sam lud, a sad me svi zovu! Vujović je znao da će Saudijska Arabija napraviti bum

Autor Haris Krhalić

Legendarni Zlatko Vujović je prije prvenstva istakao da bi Saudijska Arabija mogla biti najveće iznenađenje takmičenja.

 Zlatko Vujović o Saudijskoj Arabiji Izvor: Anadolia/Salih Zeki Fazlıoğlu

Nekadašnji fudbaler Hajduka iz Splita i reprezentacije Jugoslavije Zlatko Vujović je uoči prvenstva predvidio da bi selekcija Saudijske Arabije mogla biti pravi hit šampionata. Fudbaleri iz najveće države Arabijskog polustrva obravadali su njegova očekivanja i napravili jedno od najvećih iznenađenja u istoriji Svjetskog prvenstva, savladavši Argentinu sa 2:1.

U razgovoru za Index.hr, Vujović je obrazložio svoj stav: "Iskreno znam jako dobro njihovog trenera Erva Renara, igrali smo zajedno u Kanu. Skoro smo se sreli u Parizu i rekao mi je da ima jako zanimljiv sastav. Jako dobro znam da je odličan trener, pa sam se zbog njega odlučio za Saudijce" , a onda je rođeni Sarajlija krenuo ozbiljno "Realno, mislio sam da će biti 3:0, 4:0 za Argentinu, a da će Saudijci svoj prolaz tražiti u drugim mečevima. Ne vjerujem da će Argentina dozvoliti još neki kiks u grupi, ali su sebi jako zakomplikovali situaciju i teško će doći do prve pozicije u grupi."

Nakon ove partije Saudijaca Vujović je opravdao svoja očekivanja, a prije početka prvenstva nije bilo tako: "Sad me svi zovu da im dam savjet za kladionicu, a kada su pročitali šta sam izjavio mislili su da sam ludak, ma i ja sam mislio" , uz osmijeh je komentarisao nekada velika zvijezda Hajduka i Bordoa.

Saudjici već 26. novembra imaju priliku da naprave novi podvig protiv Poljske, dok Argentinci isti dan od 20 časova imaju imperativ pobjede protiv Meksika.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC