• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski jutjuber u dresu Hrvatske na Mundijalu u Kataru! Choda navija za komšije, a našao je i plaćene navijače! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Jedan od najpoznatijih srpskih jutjubera Choda okačio je na svoj TikTok profil snimak sa stadiona u Dohi, gdje je želio da popriča sa navijačima Hrvatske.

 Srpski jutjuber Choda u dresu Hrvatske na Mundijalu Izvor: tik tok/choda19a/screesnhot

Svjetsko prvenstvo u Kataru za Srbiju počinje u četvrtak protiv Brazila, ali navijači srpske selekcije su već stigli u Dohu! Neke od njih sreo je novinar MONDA Milutin Vujičić, dok su drugi otišli da bodre Hrvatsku na meču protiv Maroka. Među njima je i poznati jutjuber Čoda, koji je za ovu priliku obukao dres hrvatske fudbalske reprezentacije!

On je želio da vidi kakva će biti reakcija hrvatskih navijača kada im se predstavi i otkrije da dolazi iz Srbije, ali je umjesto pravih fanova naišao na one plaćene. Kako je otkrio u kratkom snimku koji je podijelio na društvenim mrežama, prvo je sreo navijača u dresu Hrvatske koji dolazi iz Indije. Sa njim nije mogao mnogo da popriča jer Indijcu vjerovatno nisu previše bliski odnosi Srba i Hrvata.

Nakon malog razočarenja i konstatacije da je Indijac plaćen da navija za Hrvate na ovom turniru, Čoda je nastavio dalje i upoznao je još jednog fana hrvatskog tima. Sa njim je komunicirao na srpskom, a čovjek koji je došao u Dohu da bodri finaliste Mundijala u Rusiji 2018. godine pozdravio je navijače Srbije.

Pogledajte

00:21
Čoda u dresu Hrvatske
Izvor: tiktok/choda19a
Izvor: tiktok/choda19a

Podsjećamo, reprezentacija Hrvatske nalazi se u grupi F sa Marokom, Belgijom i Kanadom. Prvi cilj nacionalnog tima biće prolazak grupne faze takmičenja, a zatim će pokušati i da ponove spektakularan rezultat od prije četiri godine, kada su ih Francuzi zaustavili na poslednjoj prepreci pred osvajanje trofeja.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC