• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Provokativno pitanje o "Kosovu" za orlove! Amerikanac pitao za zastavu iz srpske svlačionice, portparol FSS ga prekinuo
 Provokativno pitanje o "Kosovu" za orlove! Amerikanac pitao za zastavu iz srpske svlačionice, portparol FSS ga prekinuo

Provokativno pitanje o "Kosovu" za orlove! Amerikanac pitao za zastavu iz srpske svlačionice, portparol FSS ga prekinuo

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Tokom obraćanja Marka Grujića i Nemanje Maksimovića, jedan novinar agencije "AP" postavio je pitanje i o zastavi "Nema predaje" u svlačionici Srbije.

 Provokativno pitanje o "Kosovu" za orlove! Amerikanac pitao za zastavu iz srpske svlačionice, portparol FSS ga prekinuo Izvor: MN Press/Twitter/screenshot/AlejoGustavo

Novinar američke novinske agencije "AP" pokušao je da isprovocira Marka Grujića i Nemanju Maksimovića pitanjem da prokomentarišu zastavu "Nema predaje" koja se našla u svlačionici Srbije uoči meča sa Brazilom.

Jedan kosovski ministar optužio je fudbalere Srbije da su razvili "ksenofobičnu zastavu" koja govori da je Kosovo dio Srbije, međutim portparol FSS Milan Vuković odmah je poručio da srpski fudbaleri to neće komentarisati jer je tema konferencije za medije Kamerun. 

"Bez odgovora na pitanje o zastavi Kosovo je Srbija u svlačionici", rekao je portparol srpske reprezentacije.

Nije to i jedino pitanje na koje je Vuković odgovorio pošto je objasnio da Sergej Milinković-Savić nije na pressu pošto je danas bio dogovor da se pojave Grujić i Maksimović, dok će se za stanje njegove povrede znati više nakon obraćanja Dragana Stojkovića u nedjelju u 16 časova.

Grujić je tokom obraćanja takođe poručio da je najvažnije da Srbija zaustavi Zambo-Angisu, fudbalera Napolija, dodavši da je izjava legendarnog Samuela Etoa da će Kamerun osvojiti Svjetsko prvenstvo - "pomalo pretenciozna".

Kompletno obraćanje Nemanje Maksimovića i Marka Grujića ispratite klikom na karticu "razvoj događaja".

15:46

Kako zaustaviti Kamerun?

"Važno je da Zambo-Angisa nema protok lopte i čeka nas dobar rezultat", rekao je Marko Grujić i time je završena konferencija za medije.

15:42

"Bez odgovora na pitanje o zastavi Kosovo je Srbija u svlačionici", poručio je portparol Milan Vuković na pitanje američkog novinara da Marko Grujić prokomentariše izjavu kosovskog ministra koji je pričao da je ksenofobično što se takva zastava našla u svlačionici Srbije.

Ovo je zastava koja je bila u svlačionici Srbije i zbog koje su mnogi pokušali da "prijave" Srbiju, a o kojoj srpski fudbaleri zaista ne moraju da pričaju pred meč sa Kamerunom.

15:41

Vreme utakmice - biće pakao?

"Mi recimo nikada u klubu ne treniramo po vrućini i opet se priviknemo. Mislim da ćemo biti spremni za Kamerun bez obzira na sve to", rekao je Maksimović, dok je Grujić dodao: "Može da utiče, ali ne može da bude alibi to što nismo trenirali u tom trenutku".

15:40

Oni da osvoje Mundijal?

Marko Grujić je prokomentarisao najavu Etoa da će Kamerun osvojiti Svetsko prvenstvo?

"Nisam pratio izjave i ta izjava Etoa, koga poštujem, mislim da je to malo pretenciozno i tu bih završio", rekao je Grujić.

Izvor: MN PRESS

15:40

Kako je Mitrović?

"Znate njegov mentalitet, veliki je radnik, uradiće sve da bude spreman za Kamerun. Trenira jako i sigurno će postići golove", rekao je G

15:38

Analiziranje Kameruna?

"Večeras ćemo imati prvi video-materijal o Kamerunu i bićemo spremni za njih. Moramo da uzmemo sva tri boda", rekao je Marko Grujić.

15:37

Zašto nije tu Sergej?

"Momci koji su danas ovde su deo reprezentacije Srbije i normalno je da pričaju pred medijima, dogovorili smo se da je trenutak danas. Što se tiče Sergeja i što se tiče kadrovske situacije, sutra će biti selektor na konferenciji i moći ćete da razgovarate sa njima", rekao je PR Milan Vuković.

Izvor: MN PRESS

15:36

Novozelanđani, gde su danas?

"Ispostavilo se da je gol u finalu protiv Brazila bio i moj poslednji u dresu Srbije, što govori u kakvoj sam golgeterskoj formi", rekao je Maksimović.

15:34

Povređeni igrači?

"Nismo samo mi pali, Nemci i Kamerunci su pali, ovde je toplo i drugačiji su uslovi i treba vremena da se naviknemo. Što se tiče povređenih igrača, svi treniraju", objasnio je Maksimović.

15:33

Šta je rekao Piksi?

"Teško se spava posle poraza, dosta smo razmišljali o Brazilu, ali svakog dana se okreće novi list i nema osvrtanja na nazad. To što je selektor poručio je da budemo jači i složniji nego ikad, nego treba da se fokusiramo i da nas to pogura ka cilju", objasnio je Grujić.

Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

15:32

'Ajmo po pobedu!

"Izgubili smo protiv Urugvaja i tada smo znali da nije kraj, pa smo do kraja pobedili sve utakmice i osvojili Svetsko prvenstvo. Imamo realne šanse da prođemo grupu, bitno je da vlada dobra atmosfera", rekao je Maksimović podsećajući se na Novi Zeland pre sedam godina.

"Ako imate kvalitet i ako vlada hemija između igrača i stručnog štaba, sigurno može da se vrati posle neuspeha u prvoj utakmici. Tako je bilo na Novom Zelandu, a nadamo se da će i opet. Pokazali smo u Lisabonu, Oslu...", dodao je Grujić.

Izvor: MN PRESS

15:30

Da pobedimo ubedljivo!

"Bitni su golovi, ali i fer-plej. Videli smo da FIFA i UEFA gledaju i to. Svakako je najvažnije pobediti, a onda i dati što više golova", rekao je Maksimović.

15:29

Da li će Grujić biti starter?

"Što se tiče Sergeja i njegove povrede, nije na nama igračima da razmišljamo o tome. Siguran sam da će dati sve od sebe da se stavi na raspolaganje do ponedeljka, a tu smo Maksa, ja i svi drugi vezni igrači. Naravno da bismo voleli da dobijemo minutažu i sve zavisi od Sergeja, znate koliko je bitan", poručio je Grujić.

Izvor: MN PRESS

15:09

Šta kažu Saša i Strahinja?

"Što se tiče Kameruna, imaju dosta igrača koje poznajem i dobro su organizovani. Jaki su, sve zavisi od nas, ako mi budemo pravi - i radimo ono što nam Mister traži - sigurno ćemo ostvariti dobar rezultat...", rekao je Saša Lukić na jučerašnjoj konferenciji za medije na kojoj je bio sa Strahinjom Pavlovićem.

15:06

Trening je zatvoren!

Za razliku od juče, trening reprezentacije Srbije u trening centru Al Arabija danas će biti zatvoren za medije. Podsetimo na jučerašnjem je Piksi održao dvadesetominutni govor igračima...

Izvor: Kurir/Dado Đilas

15:05

Dobro došli u MONDO live

Fudbalska reprezentacija Srbije mora da zaboravi na Brazil i okrene se Kamerunu, tako da je nakon jučerašnjeg Piksijevog govora od 20 minuta - sve podređeno drugoj utakmici na Svetskom prvenstvu. Tim povodom danas će se medijima obratiti Nemanja Maksimović i Marko Grujić.

Ostanite uz MONDO, pratićemo njihovo izlaganje uživo iz Dohe.

UKRATKO

  • Marko Grujić i Nemanja Maksimović obratili se medijima pred Kamerun
  • Amerikanac iz agencije AP pokušao da ih isprovocira
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije