• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Prve reakcije nakon poraza od Švajcarske

Prve reakcije iz reprezentacije Srbije poslije meča sa Švajcarskom.

 Prve reakcije nakon poraza od Švajcarske Izvor: Arena /Printscreen

Srbija je završila meč sa Švajcarskom porazom i to ujedno znači i kraj takmičenja, eliminisana je sa turnira. Poslije utakmice očekuju se reakcije selektora Dragana Stojkovića i "orlova" iz Katara. Pratite njihove prve reakcije iz Dohe.

Dešavanja poslije meča pratite na MONDU klikom na karticu "RAZVOJ DOGAĐAJA".

22:49

Oglasio se i Mitar!


"Težak poraz, težak dan za nas, noć..."

"Ne znam šta bih ti rekao. Puno je emocija. Osećamo se prazno i ja i svi u svlačionici. Muk je i težak poraz i težak trenutak za sve nas. Nismo se ovome nadali. Ne znam šta da kažem. Stvarno smo prazni, dao sam sve od sebe, i ja ispred ekipe i ekipa. Maksimum očigledno nije bio dovoljan. Razočarani smo. Ni mi, ni narod, nismo očekivali ovo. Desilo se i šta je - tu je. Nema nazad. Kad je bilo lepo, pljuštale su pohvale, sad će biti verovatno kritika i treba to sve stoički da podnesemo. Mora narod da zna da smo dali sve od sebe"

"Dači smo sve od sebe, biće vremena za analizu, u ovom trenutku to je bio naš maksimum. Mislim da je Švajcarska danas bila bolja, zaslužila je da dobije. Čestitam im za pobedu, a mi da stresemo prašinu za sebe, da se oporavimo i u nove pobede", rekao je Mitrović za Radio-televiziju Srbije.

Izvor: Kurir/Dado Đilas

22:41

PIKSI DOLAZI NA KONFERENCIJU

Uskoro će početi konferencija Piksija. Neće stati pred televizijske kamere.

Izvor: Kurir/Dado Đilas

22:40

"LOŠA STRATEGIJA, MORALO JE PAMETNIJE"

"Šta smo očekivali, da dobijemo meč u prvih 15 minuta. Strategija je morala da bude strpljivo, pametno. Ako hoćemo da pobedimo, moramo da im odgovorimo organizacijom, čvrstinom. To je bio slučaj u prvih 20-30 minuta. Posle 55, 60, toga nije bilo. Linije su bile rastegnute. Stajali smo široko kad oni imaju loptu, a usko kada je mi imamo. Treba obrnuto. Ispašće da kritikujemo, ali moramo da kažemo ono što vidimo.", rekao je Stojić u studiju Arene sport.

22:38

"OVAKVE NIKAD VIŠE NEĆEMO DOBIJATI"

"Dobili smo vrhunskog golmana. Mitrović, Vlahović, Tadić je ušao u pravu formu. Pavlović je požrtvovan. Moraće da poradi na nekim stvarima, ima perspektivu. Sve ostalo... Nisam siguran. Čeka nas u martu novo takmičenje. Ako nastavimo ovako, sistemom, strategijom. Dobijaćemo, ali ovakve protivnike kao Švajcarsku nikada nećemo dobiti. Inferiornije ćemo dobijati, ponekad neke koji su našeg nivoa, ali one koji su malo bolji. Ovim načinom igre - nikad!", rekao je Ranko Stojić.

22:32

STOJIĆ: NE MOŽE BEZ "OSIGURAČA"

Ranko Stojić analizirao je dešavanja na meču.

"Njihov selektor dobro je skautirao naš tim. Mnogo problema nam je napravio i Rodrigez. Mi smo u prvi plan stavljali utisak, ne takmičenje. Čak i Gvardiola koji igra možda i najofanzivniji fudbal, ima Rodriga koji je tu ispred defanzivaca. Morate da imate balans, pet defanzivno i pet ofanzivno orijentisanih igrača. Jedan mora da bude "osigurač". Nema dobrog rezultata ako nema odbrane. Posebno ne na velikim takmičenjima."

22:30

ČEKA SE IZJAVA PIKSIJA

Selektor Piksi se nije pojavio pred kamerama. Čeka se da se vidi da li će biti pred kamerama ili će se pojaviti na konferenciji.

22:24

PAVLOVIĆ: TEŠKO I ZA GLEDANJE

O velikom broju primljenih golova...

"Odbrana i napad čine tim, igrali smo napadački fudbal, pronalazili smo prostor, davali golove. Oni su iskoristili rupe u našoj odbrani, lako su stvarali šanse i davali golove. Baš je bilo teško gledati", kaže Pavlović.

Izvor: Kurir/Dado Đilas

22:23

PAVLOVIĆ: GLUPI GOLOVI!

"Ova utakmica je nekako oslikala ceo turnir koji smo odigrali. Opet smo ostavljali dosta prostora. Na glup način smo primali golove, nismo uspeli da se vratimo drugi put, izgubili smo. Imali smo veliku šansu. Svi smo želeli da obradujemo naciju, da ispišemo istoriju, to se nije dogodilo. Teško nam je zbog toga. Videćemo dalje...

22:20

ŽARKO LAZETIĆ: IMAMO ZALOG ZA BUDUĆNOST

Žarko Lazetić veruje da će ekipa napraviti uspeh u budućnosti

"Igrači su u najboljim godinama, imamo zalog za budućnost. Nema nekih igrača koji su na kraju karijere. Nismo davno igrali na Evropskom prvenstvu. Imamo priliku to da izborimo. Ova generacija, sa većim delom ekipe koja je osvojila Novi Zeland, da će im ovaj turnir i sva dešavanja i na terenu i van pomoći. Zenit će dostići na jednom od naredna dva takmičenja", rekao je Žarko Lazetić za Arenu.

22:15

RADE BOGDANOVIĆ: TOLIKO NADANJA...

Rade Bogdanović je na RTS-u pričao o eliminaciji Srbije.

"Današnja utakmica je... Uf, teško je i pričati više, toliko uzbuđenja, nadanja, nervoze i svega. Pošteno, bilo mi je teže protiv Kameruna, kada smo imali sve u svojim rukama, ali današnja utakmica... Loše smo je otvorili, već u prvom minutu, jer su imali odmah dobru šansu. Primili smo nesrećno gol, iako smo mogli bolje da reagujemo, ali je ipak lopta skrenula od noge malog Pavlovića. Vratili smo se, imali fenomenalnu šansu kod stative, cela ekipa je odlično odigrala, lopta nije htela u gol, a onda smo se probudili sa dva sjajna gola. Tadićeva majstorija i nebeski skok Mitrovića, Vlahović je iskoristio šansu..."

Bivši fudbaler kritikovao igrače.
Izvor: Youtube/RTS Sport

22:10

TADIĆ: NE SME OVO DA NAM SE DEŠAVA

Dao je Tadić izjavu potom i za RTS.

"Mnogo smo lako primali golove, svaka utakmica nam je kao rolerkoster. Ne možeš tako da pobediš utakmicu. Teško je sad pričati o svemu. Videćemo. Danas smo imali sve pod kontrolom, 2:1, onda smo primili golove za 2:2 i 2:3. Ne smeju da se dešavaju te stvari ako hoćemo da prođemo. Primili smo osam golova, a to je odgovornost čitavog tima - od napada do odbrane. Idemo dalje"

22:08

"NIJE SAMO ODBRANA KRIVA"

Na direktno pitanje da li je previše golova ekipa primila, kapiten je rekao:

"Jeste, prelako smo primali golove, osam golova je mnogo za prolaz dalje. To nije krivica samo odbrane, nego i napada i veznog reda. Lakše je i nama ako oni igraju nazad, ako mi dobro vršimo presing, onda je i njima lakše. Teško je sada pričati. Veliko razočarenje. Hteli smo pobedu i prolaz. Nismo uspeli."

Izvor: Arena /Printscreen

22:07

TADIĆ PRVI

Kapiten Tadi prvi je stao pred kamere "Arene sport"

"Težak trenutak, kao i svaka utakmica je i ova bila rolerkoster. Oni povedu, mi povedemo, pa onda oni. Neke stvari ne smeju da nam se dešavaju.

22:06

KAMERUN POBEDIO, SRBIJA POSLEDNJA

Kamerun je savladao Brazil sa 1:0, što znači da je Srbija poslednja u grupi.

22:04

SRBIJA ELIMINISANA

Srbija je eliminisana. Izgubila je od Švajcarske sa 3:2.

22:03

DOBRO VEČE

Dobro veče, dobrodošli u MONDO lajv. Pratite prve reakcije posle eliminacije.

UKRATKO

  • Srbija izgubila od Švajcarske
  • Prve izjave "orlova"
  • Reakcije na eliminaciju
učitaj još +

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaa

Rupe u odbrani??? 55 metara širok teren, a 3 igrača. E kad ti je najbolji igrač golman koji te spasi da primiš samo 3 gola, sve je jasno

Najnovije