• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BRODOLOM SRBIJE - SAMO 2 TIMA U KATARU SU GORA OD "ORLOVA": Mislili smo tada da gore ne može, ali ovo je opasno blizu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srbija je ozbiljno kiksala na Svjetskom prvenstvu i među najgorim je timovima u Kataru.

 Srbija među najlošijim reprezentacijama na Svjetskom prvenstvu Izvor: Profimedia

Srbija je u trećem kolu grupne faze Svjetskog prvenstvaizgubila od Švajcarske! Srpski tim je u jednom momentu poveo sa 2:1, ali su golovima Embola i Frojlera do starta drugog poluvremena Švajcarci preokrenuli i tako zamalo stigli i do prvog mjesta u grupi G, s obzirom na to da je Kamerun savladao Brazil 1:0 u drugoj utakmici. 

Tim Dragana Stojkovića Piksija se nije proslavio u Kataru, pogotovo defanzivno s obzirom da su primili osam golova na tri meča - po tri od Kameruna i Švajcarske i dva od Brazila, pa su druga najgora odbrana prvenstva odmah iza Kostarike koja je završila turnir sa 11 primljenih golova. Ipak, oni su makar na jednom meču sačuvali mrežu, mada su ih Španci (7:0) i Nijemci (4:2) napunili do vrha! 

Srpski tim je tako nastavio niz od 22 godine bez prolaska dalje na velikim turnirima, a nije nam nepoznato ni to da srpska odbrana potpuno nestane na velikom takmičenju. Famozne 2006. godine kada joj je Argentina dala šest golova mislili smo da je deset primljenih golova za tri meča grupne faze nerealno i da se ne može ponoviti, a sada su bili na osam primljenih golova, samo dva manje od toga.

Na kraju svega, samo dva tima su gora od Srbije na ovom prvenstvu! Kamerun je pobjedom nad Brazilom prestigao Stbiju i vraća se kući sa respektabilna četiri boda iz jako teške grupe pa su samo domaćin Katar i Kanada lošiji. Katar je na kraju dao jedan gol, a Kanada je takođe otišla kući sa tri poraza. 

Uz Srbiju po bod na ovom prvenstvu osvojili su Danska i Vels, tako da se "orlovi" nalaze u neslavnom društvu još četiri tima koji se vraćaju kući bez pobjede sa ovog Mundijala. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC