• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo kad se Dragan Stojković Piksi obraća medijima: Odgovaraće na pitanja novinara nakon ispadanja sa Mundijala!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dragan Stojković Piksi će održati konferenciju za medije nakon Svjetskog prvenstva u Kataru i lošeg plasmana srpskog tima.

 kad se obraća Dragan Stojković Piksi Izvor: MN PRESS

Srbija je završila svoje učešće na Svjetskom prvenstvu u Kataru poslije dva poraza i jednog remija, a u ponedjeljak od 14 časova će se naciji obratiti selektor Dragan Stojković Piksi. On je u Dohi dao izjavu, ali nije održao konferenciju za medije dan nakon ispadanja srpskog tima sa Mundijala, pa će to učiniti po povratku u Srbiju.

U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi Dragan Stojković će odgovarati na pitanja prisutnih novinara, a MONDO će imati svog izvještača sa lica mjesta, a kako je najavljeno konferencija me medije bi trebalo da traje oko 30 minuta. 

Selektor Stojković je vodio tim do direktnog plasmana na Mundijal ispred velikana kao što je Portugal, ali nakon dvije haotične utakmice, ispuštene prednosti u mečevima sa Kamerunom (3:3) i Švajcarskom (2:3) na kraju je Srbija bila jedna od lošijih reprezentacija za prvenstvu svijeta. 

Pogotovo je srpski tim u defanzivi izgledao loše, primili smo osam golova što nas čini najgorom odbranom Mundijala odmah poslije Kostarike koja je 11 puta vadila loptu iz mreže. U Katar smo otišli sa velikim brojem povrijeđenih i nespremnih igrača i to se osjetilo na svakom meču u drugom poluvremenu. 

Uslijediće analiza grešaka i narednih poteza Dragana Stojkovića Piksija i stručnog štaba, a direktan tekstualni prenos konferencije moći ćete da pratite uz MONDO. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC