• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loše vijesti za Piksija - defanzivac ne igra protiv Švajcarske!

Autor Dragan Šutvić

Brojni problemi reprezentacije Srbije pred meč sa Švajcarskom su sada samo sve veći!

 veljković ne igra za srbiju protiv švajcarske  Izvor: Profimedia/Kurir/Dado Đilas

Peh u posljednji čas! Od osam "rovitih igrača" koliko Dragan Stojković ima pred meč sa Švajcarskom, jedan definitivno ne može da igra! U pitanju je centralni defanzivac nacionalnog tima Miloš Veljković, koji je kako javlja "Sport klub" van konkurencije za meč.

On se u prvom poluvremenu meča sa Kamerunom uhvatio za zadnju ložu u jednom momentu, u 77. minutu ga je na terenu zamijenio Srđan Babić, ali sada ga on neće zamijeniti. 

Na centralnom mestu u odbrani našeg tima verovatno će početi iskusni Stefan Mitrović, dok će levo i desno na pozicijama štopera igrati Strahinja Pavlović i Nikola Milenković. 

Nije to jedini problem u odbrani, pošto je u 60. minutu meča sa Kamerunom mladi defanzivac Strahinja Pavlović tražio izmjenu. Upravo je njega zbog problema sa primicačem zamenio iskusni Mitrović, za koga se očekuje da sada počne meč.

Na bokovima odbrane Darko Lazović dugo vuče probleme sa mišićima i daleko je od top forme, dok je Filip Kostić takođe došao rovit u Katar i vidjelo se u posljednjih pola sata meča sa afričkom selekcijom da nije potpuno spreman.

U sastavu Srbije se očekuju i Sergej Milinković-Savić i Dušan Vlahović koji su takođe imali problema sa fizičkom spremom, pa bi sastav na kraju trebalo da izgleda ovako: V. Milinković-Savić - Pavlović, S. Mitrović, Milenković - Kostić, Lukić, S. Milinković-Savić, Živković - Tadić - Vlahović, A. Mitrović.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC