• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO prognoza Mundijala (17. dan): Kralj je mrtav, živio kralj!

Autor Haris Krhalić

Jučerašnje tipovanje donijelo nam je novog lidera na tabeli, ali i novog fenjeraša.

 Mondijal 17. dan Izvor: Anadolija/Salih Zeki Fazlıoglu

Svjetsko prvenstvo u Kataru se polako bliži samom kraju. Pred nama je još 10 utakmica, a odigrane su već 54. U jučerašnjim mečevim Brazil je pokazao zašto je najveći favorit na turniru, dok je Hrvatska ponovo imala puno sreće i zahvaljujući, ponajviše, Dominiku Livakoviću izborila plasman u četvrtfinale.

Danas od 16 časova reprezentacija Maroka će snage odmjeriti sa favorizovanim Špancima dok nas u kasnijem terminu očekuje derbi između Portugala i Švajcarske.

Jučerašnje tipovanje donijelo je promjenu na vrhu, ali i na dnu naše tabele. Pobjednik prošlog izdanja Mondijala, Željko, preuzeo je vrh tabele dok je Goran pao na začelje.

Danas smo svi poprilično ubjeđeni u pobjedu Španije, osim prvoplasiranog, koji vjeruje u pobjedu Maroka. Hrabar potez, vidjećemo da li će mu se to isplatiti. Što se tiče druge utakmice, mišljenja su podijeljena.

Pogledajte današnje tipove:

Izvor: MONDO

DRAGAN 

Prednost u ovim duelima dajem favorizovanim Evropljanjima. Španci su "kalkulisali" u posljednjem kolu i to će im se isplatiti u prvoj eliminacionoj rundi. Portugal će izaći na kraj sa Švajcarcima koji su u dobroj mjeri emotivno istrošeni nakon mečeva u grupi.

HARIS

U prvoj današnjoj utakmici reprezentacija Španije će snage odmjeriti sa neugodnim Marokom. Afrička reprezentacija je već pokazala da zna igrati protiv evropskih ekipa, ali smatram da je tim sa Pirenejskog poluostrva ipak prevelik zalogaj za njih. U drugom meču Portugal važi za favorita, ali vjerujem bi Švajcarci mogli "izvući"  barem remi u prvih 90 minuta.

NEBOJŠA 

Iako bih volio da prođe Maroko, mislim da će Španija upisati novu rutinsku pobjedu, ali će iznenaditi Švajcarska u duelu sa Portugalom. Džaka i ekipa su protiv Srbije pokazali da znaju iskoristiti mane protivnika, a vjerujem da će to učiniti i sa uobraženim Ronaldom.

ŽELJKO

Neka Maroko bude najveće iznenađenje prvenstva. U utakmici Portugala i Švajcarske, najizvjesniji su penali.

BOJAN 

Maroko je pokazao da može svima pomrsiti računa, mada smatram da je Španija kvalitetnija selekcija i da će proći dalje sa jednim golom razlike. Isti ishod očekujem i u duelu Portugala i Švajcarske. Rekao bih da su se Švajcarci "ispucali" protiv Srbije, a sumnjam da imaju baš kvalitet za četvrtfinale Mundijala. Mada bi se nešto slično mogli reći i za Portugalce.

GORAN 

Očekujem tvrdu utakmicu izmedju Portugala i Švajcarske, posebno poslije onakve utakmice sa Srbijom. Španija je pokazala da može dosta, pa očekujem nešto lakšu pobjedu protiv Maroka.

Evo kako izgleda tabela deset utakmica prije kraja:

Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC