• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Švajcarci se okrenuli protiv Džake - I on je provocirao! Evo šta su rekli o njegovom potezu!

Autor Haris Krhalić

Izgleda da nisu ni u Švajcarskoj svi, a strani Granita Džake...

 Švajcarci o Džaki Izvor: Profimedia

FIFA je pokrenula postupak protiv Srbije, a Granit Džaka će proći nekažnjeno za provokacije tokom meča na Svjetskom prvenstvu. Upravo je zbog toga najpoznatiji švajcarski medij "Blik" napravio anketu na svom portalu i pitao je navijače šta misle o tome. Odnosno, šta misle o pokretanju postupka i o tome što Džaka neće biti kažnjen, mišljenja su bila oprečna.

Kao što je bilo onih koji su slavili potez FIFA, bilo je dosta komentara i od strane navijača koji su se okrenuli protiv svog fudbalera i koji smatraju da on treba da bude kažnjen takođe. Prvensveno zbog provokacije sa nošenjem dresa "Jašari" poslije meča. "Navijam za Švajcarsku, ali zakon treba da bude isti za sve. Džaka treba da bude kažnjen takođe", napisao je navijač po imenu Urs. Na to se nadovezao čovjek po imenu Andreas. "Tako je. Iskreno, neko mora da kazni i Džaku, to je jedino fer."

Bilo je i onih koji su željeli da zadrže neustralnost i smatraju da ni jedni ni drugi ne bi trebalo da budu kažnjeni i da su tenzije normalna stvar. "Ljudi, hajde da ostavimo sve po strani. Srbi su pogriješili, ali je pogriješio i Džaka. Ako budemo 'dodavali ulje na vatru', to nikome ništa neće donijeti. Nije uopšte bitno ko je započeo sve, niko neće izaći kao pobjednik iz toga", poručio je navijač po imenu Marsel. Pogledajte i kako je sve to izgledalo:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC