• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JAVIO SE DŽAKA: Evo šta je poručio poslije haosa, provokacija i pobjede nad Srbijom

Autor Haris Krhalić

Granit Džaka se oglasio kratkom porukom nakon meča sa Srbijom i prolaska Švajcarske u osminu finala Svjetskog prvenstva.

 Granit Džaka poruka nkon utakmice sa Srbijom Izvor: Profimedia

Švajcarska je savladala Srbiju 3:2 i plasirala se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Kataru, a nakon pobjede svog tima oglasio se i Granit Džaka. Defanzivni vezista i "desetka" reprezentacije Švajcarske je na meču bio u prvom planu kako na meču, tako i poslije njega.

Njegova proslava pobjede sa dresom Ardona Jašarija, kao i koškanje i sukob sa Nikolom Milenkovićem i reprezentivcima Srbije na terenu ostali su zapamćeni, a sada se oglasio na svom instagram profilu kratkom porukom, očigledno upućenom zbog dešavanja na terenu na tom meču. Podijelio je svoju fotografiju u opremi Švajcarske i napisao:

"Oni koji se najbolje fokusiraju su relativno imuni na emocionalne turbulencije", a na to je dodao hešteg #writeyourstory u prevodu "napiši svoju priču. Pogledajte ovu poruku:

FIFA se još uvijek nije oglasila povodom Džake, ali kako javljaju engleski mediji sva je prilka da ovaj fudbaler neće biti kažnjen zbog svog ponašanja tokom i poslije meča sa Srbijom. On će najvjerovatnije biti u sastavu Švajcarske u utorak od 20 časova u meču osmine finala Svjetskog prvenstva. Pogledajte detalje Džakinog koškanja sa srpskim fudbalerima sa meča trećeg kola grupne faze Mundijala u Kataru:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC