• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brazil u šoku, zvijezda tima otišla iz Katara: Prvo je otpao Nejmar protiv Srbije, a sad su ostali bez još jednog špica!

Autor Haris Krhalić

Šokantne vijesti dolaze reprezentaciji Brazila pred nokaut fazu - ostali su bez još jednog igrača!

 Gabrijel Žesus mora na operaciju koljena Izvor: Profimedia/Marcelo Machado de Melo/Fotoarena/Sipa USA

Brazil u poslednjem kolu grupne faze Mundijala nije izgubio samo nevažnu utakmicu od Kameruna (0:1), nego i dva veoma bitna igrača i to do kraja prvenstva. Na pomenutom meču povrijedili su se Aleks Teljes i ubojiti Arsenalov napadač Gabrijel Žesus (25). Tako su se nastavile nevolje Brazila s povredama nakon meča protiv "orlova" i povrede Nejmara. Ne zna se da li će ova zvijezda biti sprema za meč osmine finala protiv Južne Koreje, ali se zna šta je sa Žezusom!

Bilo je gotovo sigurno da je Žesus nakon meča protiv Kameruna završio učešće na Mundijalu, ali nije mnogo vremena prošlo kada smo dobili novu šokantnu vijest u vezi sa ovim golgeterom. Koljeno mu je u takvom stanju da mora na operaciju, zbog čega će pauzirati čak tri mjeseca. To je ogroman udarac i za njegov klub i reprezentaciju. Brazil je osakaćen Žesusovim odlaskom sa prvenstva, On je u 59 nastupa za reprezentaciju postigao 19 i namjestio 13 golova. Veliki problem imaće Brazil ako se ubrzo ne stane na put novim povredama.

Nakon saznanja da će dugo pauzirati Gabrijel Žesus je objavio emotivnu poruku na društvenim mrežama: "Da se vratim u prošlost i da mogu da te vidim i kažem ti nešto, rekao bih Gabrijele, ti si pobjednik" napisao je Žesus. 

Arsenal je ove sezone doveo Žesusa iz Mančester Sitija za 52 milijona evra, a da vrijedi tolike novce Brazilac je dokazao već nakon 14 utakmica u dresu "tobdžija". Sa pet golova i šest asistencija Gabrijel je jedan od najboljih napadača lige i jedan je od najzaslužnijih što je Arsenal lider na tabeli Premijer lige. Međutim, njegov klub će morati bez zvijezde čak 12 prvenstvenih utakmica, među kojima je i derbi sezone protiv njegovog bivšeg tima Mančester Sitija.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC