• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legendarni napadač se razveo zbog pobjede Brazila: Lumpovao kad su pali Švajcarci, žena odmah rekla kraj!

Autor Haris Krhalić

Adrijano je slobodan, a sve je počelo kada je otišao da gleda meč Brazil-Švajcarska...

 Adrijano se razveo sa ženom Izvor: Instagram/Screenshot/adrianoimperador

Sa Adrijanom nikada nije dosadno. Čuveni brazilski napadač koji je u životu već prošao put od bede do slave i nazad sada se razveo od svoje supruge Mikaele i to zbog Svetskog prvenstva! 

Adrijano koji ima 40 godina se od Mikaele Meskitu razveo poslije samo 24 dana u braku, prenosi brazilski "Globo", a razlog je meč grupe G Svjetskog prvenstva u kojoj je igrala i Srbija. On je otišao da gleda meč Brazila i Švajcarske sa prijateljima u "Vili Kruzeiro", faveli gdje je odrastao, a to se pretvorilo u pijanku i žurku koja je trajala dva dana.

Adrijanova supruga je pokušavala da ga kontaktira, a nakon dva dana Adrijano se pojavio na vratima porodičnog stana iznuren od noćnog života i lumpovanja. Nakon svega je uslijedila svađa, pa je par krenuo da živi razdvojeno i sada pokreću proceduru za raskid braka. "Otpratili" su se i na društvenim mrežama, a noćni život koji mu je uništio karijeru sada Adrijanu uništava i privatni život.

"Bio sam u depresiji od 2005. do 2009. godine. Smrt mog oca je ostavila veliku prazninu u mojoj duši. Opijanje je bilo jedina stvar koja me činila srećnim. Viski, vino, votka, pivo... Mnogo piva. Napijao sam se na treningu. Često sam se treznio u bolnici, dok su ljudi u klubu govorili novinarima da sam tamo jer imam problem s istegnutim mišićima. Inter se ponašao prema meni na nevjerovatan način, učinili su apsolutno sve da meni bude bolje. Nisam smio da spavam, plašio sam se da ću sanjati oca, da ću imati košmare, alkohol i droga su me držali budnim i s njima sam bježao od svojih strahova. Bio sam izgubljen. Mislio sam samo na žene i provod", ispričao je jednom prilikom Adrijano.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC