• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO prognoza Mundijala (15. dan): Francuzi ne griješe, da li igrati na Engleze?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Danas dobijamo drugi četvrtfinalni par na Mundijalu u Kataru.

 Francuska prvak svijeta 2018. Izvor: Shutterstock

Subotnje tipovanje MONDO redakcije nije nam donijelo ozbiljnije promjene na tabeli. Željko i Dragan i dalje su izjednačeni na vrhu tabele, iako su juče obojica promašili konačan ishod meča Holandije i SAD. Ostatak redakcije sigurnim "kečevima" približio im se, pa ćemo do kraja Mundijala u Kataru gledati neizvjesnu trku za prvo mjesto.

Holanđani i Argentinci postali su prvi četvrtfinalisti ovogodišnjeg svjetskog prvenstva, a danas ćemo dobiti još dva učesnika ove faze. Na teren od 16 časova će Francuzi i Poljaci, a od 20 će igrait Engleska i Senegal.

Poprilično smo ubijeđeni da će aktuelni svjetski šampion Francuska lako doći do trijumfa nad Robertom Levandovskim i društvom, dok se neizvjesniji duel očekuje u duelu evropske i afričke selekcije, Engleske i Senegala.

Najave današnjih mečeva pročitajte u ovom tekstu, a u nastavku pogledajte kako smo tipovali 15. dana Mundijala.

Izvor: MONDO

DRAGAN

"Prednost u oba današnja duela dajem 'moćnijima'. Svjetski prvak će odmoran dočekati ovaj duel i možda i rutinski odraditi posao. Nešto teži zadatak imaće Englezi, ali vjerujem da će prekinuti lijepu senegalsku priču na ovom prvenstvu."

GORAN

"Vrijeme je da Poljaci koji ništa nisu pokazali ispadnu, a Francuzi će odigrati taman koliko treba. Senegal je prijatno iznenađenje, a mogli bi to potvrditi i protiv Engleske. Ne igraj na Engleze!"

HARIS

"Poljaci su se 'provukli' kroz grupnu fazu i sa samo dva postignuta gola našli su se u nokaut fazi turnira. Pored slabog učinka ni igra im nije bila na zavidnom nivou pa očekujem poprilično ubjedljivu pobjedu svjetskih šampiona. S druge strane, Englezi će imati puno teži posao protiv Senegala, ali vjerujem u pobjedu evropske reprezentacije."

Izvor: Shutterstock/MONDO/Bojan Jakovljević

NEBOJŠA

"Iako je osmina finala i veliki ulog očekujem dosta golova danas i lagani prolazak svjetskih šampiona Francuza uz barem jedan gol Levandovskog. S druge strane, uprkos dobrim partijama Engleza u grupi, odluka o prolasku u četvrtfinale protiv Senegala mogla bi da padne u produžecima ili čak penalima."

BOJAN

"Vidjeli smo do sada neka iznenađenja na turniru, ali vjerujem da ih danas neće biti. Autsajderi su juče pružili žestok otpor, nečemu sličnom nadam se i danas, ali ipak vjerujem u sigurne pobjede favorite, svjetskih prvaka Francuza i Engleza."

ŽELJKO

"Poljaci će ili opet imati ogromnu sreću, što onda znači da će osvojiti SP ili će zasluženo ispasti. Mislim da njihova disciplinovana odbrana neće izdržati protiv Francuske. Englezi su često u fazi ispadanja znali odigrati uzbudljive utakmice na produžetke i penale, a nadam se da će i sada biti tako jer je s druge strane ambiciozna afrička reprezentacija"

Trenutno stanje na tabeli, uz napomenu da pogođen konačan ishod donosi jedan, a tačan rezultat tri boda:

Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC