• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO prognoze Svjetskog prvenstva (11. dan): Dan odluke za Argentince – u grupi je haos, ali mi im vjerujemo!

Autor Dragan Šutvić

Danas se završava takmičenje u grupama C i D na Mundijalu u Kataru. Ovako smo prognozirali te mečeve!

 mondijal prognoze grupe c i d Izvor: Profimedia

Desetog dana Mundijala u Kataru počelo je treće, odlučujuće kolo grupne faze.

Dobili smo prva dva para osmine finala, a kada je riječ o MONDO kladionici, najviše razloga da zadovoljno trlja ruke imao je Nebojša, koji je "ubo" dva tačna rezultata (Ekvador – Senegal 1:2 i Vels – Engleska 0:3).

Jedanaestog dana prvenstva svijeta spustiće se zavjesa na takmičenje u grupama C i D. Večeras će biti jasno - da li će se Argentina, jedan od glavnih favorita ovog Mundijala, oprostiti od željene "Boginje" već nakon grupne faze ili će se Mesi i društvo izdići iz teške situacije u kojoj se nalaze i matirati poljsku četu predvođenu Robertom Levandovskim?

Mi vjerujemo "gaučosima", a ovako smo prognozirali sve mečeve u grupama C i D!

Izvor: MONDO

DRAGAN

Vjerujem da Danska ima veći individualni kvalitet i da će u ovom duelu upravo taj jedan ''trenutak inspiracije individualca'' riješiti utakmicu. Francuzi opušteno ulaze u posljednje kolo za očekivati je da odmore pokojeg igrača, ali su i kao takvi jači od Tunišana. Poljskoj je za prolazak dalje dovoljan i bod, ali bi upravo ta činjenica mogla da bude teret protiv favorizovanih ''gaučosa''. Arabija je već napravila jednu senzaciju na ovom Mundijalu, ali je već protiv Poljske bilo evidentno da su u dobroj mjeri potrošeni i to će rezultirati drugim porazom i oproštajem od prvenstva svijeta.

GORAN

Ne mogu "svi" da razočaraju, mora neko i da gazi na ovom prvenstvu, a to su (uz Brazilce) Francuzi. Tunis bi trebao da bude lak plijen. Danci su jedno od najvećih razočarenja u Kataru, ali ni Australija nije briljirala pa je remi pravedan. Argentinci moraju da pobijede Poljsku i vjerujem u njihov trijumf, dok bi Saudijska Arabija, ekipa koja je napravila prvu veliku senzaciju, mogla da "zaokruži" svoj nastup na Mundijalu dobrom partijom protiv Meksika. I Meksikancima i Saudijcima trebaju bodovi, pa kalkulisanja neće biti.

NEBOJŠA

Za danas tipujem sve "gostujuće" pobjede. Francuzi ne bi trebali imati problema sa Tunisom, niti Meksiko sa Sauijcima, dok će Argentina i Danska tek u drugom dijelu slomiti otpor žilavih Poljaka odnosno "kengura". Ali ponovo će čovjek odluke biti Leo Mesi, koji igra sve bolje kako odmiče turnir.

HARIS

Danska je prve dvije utakmice odigrala dosta slabo i to je daleko od njihovog pravog lica, a smatram da će protiv Australije pokazati svoj kvalitet. Francuska je opravdala titulu šampiona svijeta sa kojom je stigla u Katar, a ne vidim razloga da ne odigraju još jednu odličnu utakmicu danas protiv Tunisa. Argentina se oporavila od šokantnog poraza u prvom kolu, dok Levandovski i društvo ne izgledaju kao da ih mogu zaustaviti. Saudijska Arabija je i u utakmici protiv Poljske pokazala da se radi o odličnoj ekipi koja, uz podršku mnogobrojnih navijača, može do trijumfa nad Meksikom i osmine finala Svjetskog prvenstva.

BOJAN

Svjetski šampion ne bi trebalo da ima problema sa Tunisom i vjerujem da će doći do ubjedljive pobjede. Zajedno s Francuzima iz ove grupe prognoziram da će proći Danci, koji će u tvrdom meču savladati Australiju. Mislim da su kvalitetniji od njih za jedan gol. U drugoj grupi prognoziram tijesne pobjede Argentine i Meksika, koje će im biti dovoljne za plasman u osminu finala.

ŽELJKO

Vjerujem da će Francuzi pobijediti rutinski i to sa odmaranjem nekih igrača. Danska je kvalitetnija od Australije koja nije pokazala bog zna šta na prvenstvu. Argentinci će opet sa velikom voljom izaći na teren, ali Poljska se neće sama pobijediti pogotovo jer se nada prolazu sa neriješenim rezultatom. Očekujem tvrdu utakmicu. U grupi je realtivni haos u kojem se osim Poljske i Argentine prolazu sa pobjedom nada i Saudijska Arabija. Vidjećemo da li su poljuljani nakon poraza od Poljske u utakmici u kojoj su promašili penal na 0-0.

Izvor: MONDO

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sanjanin

Krhaliću, sramoto

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC