• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogledajte samo Brazilce, to je užasno! Odmah su mu odgovorili: Znamo šta te još boli! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Reprezentativci Brazila dobro su se zabavili na terenu protiv Južne Koreje, a čuveni irski fudbaler smatra da su prešli granicu ukusa i pristojnosti,.

 Roj Kin kritikovao Brazilce zbog plesa Izvor: Twitter/footballdaily/Profimedia

Legendarni Irac i bivši kapiten Mančester junajteda Roj Kin ostao je zgrožen plesom brazilske reprezentacije u pobjedi protiv Japana. "Mislim da je to nepoštovanje, da tako igraju svaki put kada postignu gol. Ne smeta mi to kod prvog gola, ali smeta mi kad to urade svaki put kad pogode. Čak je i njihov selektor zaigrao. Ne sviđa mi se to", rekao je on.

Brazilci su mu odmah odgovorili sa više strana. Između ostalog, portal "Gol" iz Brazila objavio je snimak jedne utakmice Junajteda u kojoj je igrao Kin, a protiv Vasko Da Game. U napadu njihovog tima bili su Romario i Edmundo, uz komentar: "Mora da grdi Brazilce zato što su Romario i Edmundo to uradili protiv Junajteda 2000, a ono je bio na terenu". Pogledajte kako je čuveni tandem igrao protiv "crvenih đavola":

Brazilci su zaista pokazali fudbal za uživanje u ponedjeljak i cijeli svijet je gledao kako daju golove Koreji, dodaju se, driblaju, plešu zajedno sa selektorom Titeom. Fudbal je bio radost kada su oni napadali i bez obzira na to što sigurno nije bilo ni zabavno ni lijepo njihovim protivnicima, svakome ko voli fudbal sigurno je prijalo da prati momke u žutim dresovima. A kakav će spektakl tek biti kada se u četvrtfinalu sastanu Brazil i Hrvatska. Čini se da znamo za koga će Kin navijati u toj utakmici. Pogledajte kako su Brazilci slavili gol zajedno sa selektorom:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC