• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši predsjednik FIFA udario na Granita Džaku! "Tvrdiš da si vođa, gdje si bio? Izgubili smo set!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kapiten švajcarske reprezentacije Granit Džaka dobija kritike u rodnoj zemlji.

 Sep Blater napao Granita Džaku Izvor: Profimedia/MN Press

Fudbalska reprezentacija Švajcarske eliminisana je sa Mundijala u Kataru nakon ubjedljivog poraza od Portugala (6:1), a taj susret navukao je nove probleme Granitu Džaki. Nekadašnji predsjednik FIFA Sep Blater u autorskom tekstu za jedan švajcarski medij napao je kapitena nacionalnog tima koji je Svjetsko prvenstvo više obilježio skandalima nego dobrim partijama.

Vezni fudbaler koji se tri puta sukobio sa reprezentativcima Srbije tokom meča grupne faze označen je kao glavni krivac u kolumni Blater. Nekadašnji prvi čovjek FIFA izgubio je strpljenje za Granita, koji je meč odigrao ispod svakih očekivanja, iako je nedavno najavljivao pohod na svjetsku titulu! 

"Kao u tenisu, reprezentacija Švajcarske je izgubila 6:1 od Portugala. Gdje je bio Džaka? Čovjek koji tvrdi da je vođa i najglasniji je, a nije imao nikakvog uticaja na igru u najvažnijem momentu", napisao je Sep Blater.

Bivši funkcioner nije bio nimalo nježan prema kapitenu reprezentacije Švajcarske. Posebno se osvrnuo na nedavno datu izjavu, koja sada djeluje kao pusto obećanje naciji. "Šta ostaje? Švajcarska je ispunila cilj na Svjetskom prvenstvu. Ne manje, ali definitivno ni više. Poslije dvije i po nedelje na Svjetskom prvenstvu, najava Granita Džake 'Želimo da budemo prvaci svijeta" zvuči kao pomalo izgubljena božićna želja. I moram da izmirim svoje kockarske dugove - pošaljite bocu vina u 'Tagesancajger' časnom uredniku", piše Blater za "wil24".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC