• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ne brine me budućnost!" Džeko uživa u Interu i najavljuje velike stvari u LŠ: Da uradimo mnogo više nego prošle sezone!

Autor Dragan Šutvić

Kapiten BiH bi, prema navodima sa Apenina, trebalo da produži ugovor sa Interom, ali to mu u ovom trenutku nije glavna preokupacija.

 edin džeko o interu  Izvor: MATTEO BAZZI/ANSA

Edin Džeko briljira u dresu Intera ove sezone.

Na 27 mečeva u svim takmičenjima, kapiten reprezentacije BiH postigao je 12 golova, uz sedam asistencija, i sve se glasnije priča o produžetku ugovora, koji ističe posljednjeg dana juna naredne godine.

Međutim, za sada se po tom pitanju nije desilo ništa konkretno.

Možda će vas zanimati

"Dobro mi je u Interu, a za sada ne razmišljam o tome šta će biti. Razmišljam samo o treninzima i odigravanjima utakmica. Ostali razmišljaju o tim drugim stvarima. Ništa me ne brine po pitanju moje budućnosti, o tome ne razmišljam. Jednostavno, osjećam da mogu još mnogo da doprinesem u fudbalu i samo sam na to fokusiran", istakao je bh. reprezentativac za italijanski Skaj sport.

Kada se Serija A nastavi nakon Mundijala u Kataru, pred nerazurima biće (pre)težak zadatak ukoliko žele da drugi put u tri sezone osvoje Skudeto. Trenutno su na petom mjestu, uz 11 bodova manje od Napolija, koji ove sezone djeluje nemilosrdno.

A upravo će protiv Napolitanaca Inter odigrati prvi meč u 2023. godini (4. januara, op.a.).

"Svaki meč nosi tri boda, pa tako i ovaj protiv Napolija. Bez obzira da li nam je rival Empoli ili Napoli, utakmica donosi tri boda. Ukoliko trijumfujemo, dobićemo mnogo na polju samopouzdanja. Njihov performans u prvenstvu me iznenađuje. Iako znam kakav je trener Lučano Spaleti, nisam očekivao da budu toliko jaki. Trijumfovali su na 13 od 15 utakmica, nadam se da će malo da uspore."

Pred Interom je i nokaut faza Lige šampiona. U osmini finala ovog takmičenja, prvak Evrope iz 2010. godine će odmjeriti snage sa Portom, a prvi meč igra se 22. februara na Meaci.

"Liga šampiona je najvažnije takmičenje za nas igrače. Tu se osjećamo najbolje, slušanje te himne pred početak svake utakmice je nešto posebno. Želimo da uradimo velike stvari u tom takmičenju, ali prvo treba da razmišljamo o prvenstvu, Kupu i Superkupu. Prije duela sa Portom očekuje nas mnogo utakmica, ali jasno je da ove sezone u Ligi šampiona želimo da uradimo više nego što je bio slučaj u prošloj", zaključio je Džeko.

Podsjetimo, u prošloj sezoni Inter je takođe prošao u osminu finala, ali je u toj fazi takmičenja zaustavljen od Liverpula.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC