• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otišao iz Katara usred Mundijala, a sad je opet tu: Čuveni fudbaler preživio dramu, pa se vratio po pehar!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaler Čelsija Rahim Sterling ponovo će se pridružiti reprezentaciji Engleske na Svjetskom prvenstvu u Kataru, saopštio je danas Fudbalski savez Engleske (FA).

 Rahim Sterling se vraća u Katar Izvor: Instagram/sterling7/printscreen

Rahim Sterling nije igrao utakmicu osmine finala Mundijala protiv Senegala (3:0), a nešto kasnije se saznalo i šta je razlog. Napadač "Albiona" se hitno vratio u London nakon što mu je porodica bila na udaru razbojnika i lopova, a dva dana pred četvrtfinalni meč sa Francuskom je odlučio da se vrati u trening kamp nacionalnog tima.

Dok je bio sa saigračima na Mundijalu, naoružani provalnici su upali u njegovu kuću odakle su odnijeli novac, nakit i skupocjene satove, a cijeloj pljački prisustvovala je Sterlingova djevojka i troje maloljetne djece. Rahim je nakon razgovora sa selektorom odlučio da napusti Katar i vrati se u Englesku i pomogne porodici u ovoj dramatičnoj situaciji. Podsjećamo osumnjičeni su nakon filmske potjere i uhapšeni.

Kako britanski mediji navode da će napadač Čelsija će već sutra biti na raspolaganju selektoru Engleske Garetu Sautgejtu u trening kampu u Al Vakri. Pored Sterlinga, englesku reprezentaciju napustio je i defanzivac Ben Vajt koji je nepovratno otišao kući, ali u njegovom slučaju nije objašnjeno zašto je napustio Katar.

Rahim Sterling je jedan od bitnijih igrača u sastavu Gereta Sautgejta. Do sada je u nacionalnom timu odigrao 81 meča i postigao 20 golova, a najveći uspjeh mu je finale Eura 2021. godine sa ovom selekcijom. Sada se nada da će donijeti Engleskoj drugo polufinale na dva uzastopna Mundijala. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC