• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Filmska potjera za pljačkašima fudbalera: Napustio Katar zbog provale, Englezi helikopterom hvatali razbojnike!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Engleska policija uhapsila je razbojnike koji su opljačkali kuću reprezentativca "Gordon Albiona" Rahima Sterlinga.

 Uhapšeni pljačkaši kuće Rahima Sterlinga Izvor: Profimedia

Policija u Engleskoj uhapsila je dvoje ljudi koji su osumnjičeni da su prije tri dana opljačkali kuću reprezentativca Engleske Rahima Sterlinga. Napadač Čelsija napustio je Katar zbog teške situacije u svom domu, a ovom nemilom događaju prisustvovala je i Rahimova djevojka kao i maloljetna djeca.

Potjera za razbojnicima odmah je počela, a engleski policajci su koristili pse i helikoptere, dok se sad razbojnici osumnjičeni da su opljačkali kuću fudbalera nalaze u pritvoru. Sterling je u trenutku pljačke igrao utakmicu osmine finala Svjetskog prvenstva protiv Senegala u kojoj je Engleska trijumfovala - 3:0. Rahimova kuća procijenjena je na nevjerovatnih šest miliona funti, a u njoj se pored novca nalazio nakit i skupocjeni satovi.

Sterling je napustio Katar kako bi otišao u Englesku i pomogao porodici u teškim trenucima, a na pitanje medija da li će se Sterling vratiti neodređeno je odgovorio selektor Engleske Geret Sautgejt: "Proveo sam dosta vremena sa njim u nedjelju ujutru, ali morao sam da sve to prebacim na druge ljude, da mu oni pomognu. Otići će, suočiće se sa tim problemom i onda ćemo imati vremena da vidimo šta ćemo dalje".

Pored Sterlinga Englesku reprezentaciju napustio je i defanzivac Ben Vajt koji je nepovratno otišao kući, ali u njegovom slučaju nije objašnjeno zašto je napustio Katar.

Rahim Sterling (27) je godinama jedan od najboljih engleskih napadača, čak sedam sezona proveo je u Mančester sitiju, a za reprezentaciju igra punu deceniju. U tom periodu nastupio je 82 puta za "Gordi Albion" i dao 20 golova. Prošao je školu Liverpula, za koji je igrao do 2015, a od prije pola godine nastupa za Čelsi.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC