• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gospodine Bekam, izvinite, može slika? Hit fotka iz engleske reprezentacije - "Neka on tebi traži fotografiju!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Legendarni as Engleske i Mančester junajteda posjetio je nacionalni tim i pružio mu podršku na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

 Bukajo Saka molio Dejvida Bekama za sliku na Svjetskom prvenstvu u Kataru Izvor: Twitter/afcstuff

Dejvid Bekam pojavio se u kampu reprezentacije u Kataru i izazvao veliku pažnju stručnog štaba, ali i igrača. Jedan od najboljih engleskih fudbalera Bukajo Saka prišao je legendarnom kapitenu Engleske i pristojno ga zamolio za fotografiju, jer je očigledno njegov veliki fan. Pogledajte kako je to izgledalo:

"Trebalo bi da bude suprotno", napisao je jedan korisnika Tvitera ispod ovog video snimka, mada naravno da svi u ekipi Gereta Sautgejta odlično znaju ko je Dejvid Bekam 47), legenda Mančester junajteda i engleske rerpezentacije, za koju je odigrao 115 utakmica i dao 17 golova.

Bukajo Saka je ponikao u velikom Junajtedovom rivalu, Arsenalu, a rođen je 2001, pa je vjerovatno da pamti tek posljednjih nekoliko godina Bekamove ere u reprezentaciji (1996-2009). On je nastupio na tri Svjetska prvenstva za nacionalni tim (1998, 2002, 2006) i sva tri puta je stao u nokaut fazi - 1998 je ispao na penale protiv Argentine (i dobio čuveni crveni karton zbog kojih je primao strašne prijetnje), a potom je 2002. Englesku izbacio osvajač titule - Brazil, dok je 2006. Bekam odigrao posljednju utakmicu na Mundijalu takođe u četvrtfinalu, protiv Portugala, kada je ponovo ispao na penale.

Ove jeseni, Bukajo Saka (21) jedan je od lidera ekipe i dao je dva gola na svom debiju na Mundijalu, protiv Irana u prvom kolu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC