• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Englezi spremni za okršaj sa svjetskim prvacima: Mbape je među najboljim na svijetu, ali ne igramo SAMO PROTIV KILIJANA!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Znam šta treba da uradim - da ga zaustavim. Ali, ne igra Engleska protiv Mbpaea. Igra Engleska protiv Francuske", rekao je Kajl Voker na konferenciji za novinare.

 Englezi spremni da zaustave Kilijana Mbapea i Francusku Izvor: Profimedia

Reprezentativac Engleske Kajl Voker rekao je danas da je Kilijan Mbape vjerovatno jedan od najboljih igrača na svijetu, ali je istakao da njegova ekipa u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva ne smije da potcijeni ostale fudbalere Francuske.

"Znam šta treba da uradim - da ga zaustavim. Ali, ne igra Engleska protiv Mbpaea. Igra Engleska protiv Francuske", rekao je Voker na konferenciji za novinare. "U redu, on je oružje koje imaju u svom arsenalu, ali ima i drugih dobrih igrača koje ne smijemo da potcijenimo, igrača koji su osvajali velike titule", dodao je Voker.

Fudbaleri Engleske sastaće se u subotu sa Francuskom, u meču četvrtfinala Mundijala u Kataru. Voker je naveo da razumije zašto su sva pitanja vezana na Mbapea, ali je podsjetio da aktuelni šampiona svijeta u svojim redovima imaju Olivijea Žirua, Antoana Grizmana, Usmana Dembelea...

Polufinalista prije četiri godine u Rusiji i finalista prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva, reprezentacija Engleske želi da napravi još jedan korak dalje.

"Na dobrom smo putu, samopouzdanje je visoko. Imamo svoje ciljeve ovdje i sve ćemo uraditi da ih ostvarimo", rekao je Voker.

(MONDO/Agencije)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC