• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZBAČEN PRED SRBIJU: Poznati igrač plakao pred selektorom, ovo su svi detalji njihovog sukoba!

Autor Haris Krhalić

Njih dvojica nisu bili u sjajnim odnosima tokom prvenstva, a iz ove perspektive djeluje da je Srbija morala da ih pobijedi nakon svih problema koje su imali.

 Detalji sukoba Songa i Onane Izvor: Profimedia

Svjetsko prvenstvo u Kataru obilježilo je nekoliko velikih skandala - saznali smo da je Englez vraćen kući zbog nediscipline, a i Srbija je djelimično bila uključena u jedan sukob. Pred meč "orlova" sa Kamerunom selektor Rigobert Song isključio je iz nacionalnog tima jednog od najboljih igrača svoje reprezentacije, golmana Onanu.

Čuvar mreže Intera branio je protiv Švajcarske u prvom kolu, ali je Andre Onana na dan meča sa Srbijom spakovao kofere i napustio Katar. Razlog za to je sukob sa selektorom, a sada su u javnost isplivali detalji te svađe. Zapravo, procurio je snimak na kojem se čuje kako Song govori o njihovom incidentu.

"Na dan utakmice sa Srbijom rekao sam Onani da moram da razgovaram sa njim i on je počeo da plače. Rekao sam mu 'Nemam vremena da razgovaram o ovim pitanjima. Zvao sam te juče i nisi razgovarao sa mnom. Razgovarao sam sa Abubakarom, Čupo-Motingom i Angisom, koji su najreprezentativniji igrači u timu pa zašto ne bih razgovarao s tobom?’ Onana pravi šou na treningu, ali previše rizikuje tokom utakmica", nastavio je trener Kameruna.

Selektor Song dodao je i da zna da se Andre Onana žalio Samjuelu Etou! "Neprestano sam mu govorio 'Ne treba da rizikuješ. Dodaj loptu široko, ne u sredinu.' Rekao mi je 'Igram, nemam vremena da pričam sa tobom.' Kada je bio u hotelu, nije razgovarao sa mnom, već je otišao kod predsjednika Samjuela Etoa i on ga je poslao ne znam gdje", zaključio je Rigobert Song.

Nije poznato sa kim razgovara selektor Kameruna, ali je jasno da se ovaj razgovor odvijao u njegovoj kancelariji.

Reprezentacija Kameruna završila je učešće na Mundijalu u Kataru u grupnoj fazi, uz četiri osvojena boda. U prvoj rundi poraženi su od Švajcarske, zatim su remizirali protiv Srbije (3:3), a na kraju su savladali kombinovani tim Brazila u trećoj rundi. U međuvremenu je isplivao veliki skandal koji bi mogao da prati Kamerunce u narednim godinama.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC