• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džaka se oglasio prvi put nakon Mundijala: "Ponekad ovo boli..."

Autor Dragan Šutvić

Granit Džaka oglasio se prvi put nakon završetka Mundijala i to na društvenoj mreži - Instagram.

 granit džaka se oglasio nakon mundijala  Izvor: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Švajcarske završila je svoje takmičenje na Mundijalu više nego ubjedljivim porazom (6:1) od Portugala. Oni su prije toga u odlučujućem meču grupe G, savladali Srbiju sa 3:2, a taj meč je izazvao mnogo pažnje. Najratoborniji u redovima Švajcaraca bio je Granit Džaka, koji je ušao u verbalni, kao i fizički sukob sa srpskim fudbalerima, a sada se prvi put i zvanično oglasio nakon meča.

Objavom na društvenoj mreži Instagram, Džaka je iznio svoje viđenje povodom Svjetskog prvenstva, na kome je skrenuo pažnju na sebe prije svega van fudbalskim stvarima:

"Ponekad fudbal boli. Jako sam tužan što je naše učešće na Svjetskom prvenstvu završeno. Želim svima da se zahvalim na podršci, to nam stvarno mnogo znači. Daćemo sve od sebe da se vratimo jači", ovako je fudbaler Arsenala zahvalio navijačima.

Granit Džaka je u žižu srpske javnosti došao na Svjetskom prvenstvu 2018. godine, kada je prvi put provocirao Srbe i Srbiju. Nakon toga, ove godine je slično ponovio i u novom duelu ove dvije selekcije. Da podsjetimo, Džaka je fudbaler Arsenala, a rođen je u Bazelu, dok je u istoimenom klubu i napravio prve fudbalske korake. Zanimljivo da je u karijeri osim ta dva klupa branio boje još samo Borusije iz Menhengladbaha. Za reprezentaciju je skupio 111 i postigao 12 golova.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC