• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Moj brat nije preminuo, UBILI SU GA U KATARU!" Skandal na Mundijalu, isplivali detalji smrti čuvenog novinara!

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Smrt Granta Vola djeluje sve sumnjivije, pogotovo kada se uzme u obzir da je bio privođen u Kataru!

 U Kataru umro američki novinar, porodica tvrdi da je ubijen Izvor: Twitter/PopBase

Svijet su potresle vijesti o smrti čuvenog američkog novinara Grenta Vola koji je preminuo tokom utakmice Argentine i Holandije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru. Ipak, sada je sve veći veo sumnje iznad tog slučaja! 

Ovaj 48-godišnji novinar je bio dobrog zdravlja i iznenada je preminuo, a odmah nakon što su se vijesti proširile javio se i njegov brat koji tvrdi da je Grent Vol ubijen! On je podsjetio da je njegov brat po dolasku u Katar zaustavljen od stane policije jer je nosio majicu sa duginim bojama. 

"Moje ime je Erik Vol i ja sam brat Grenta Vola. Ja sam gej i ja sam razlog zašto je nosio majicu u duginim bojama na Svjetsko prvenstvo. Moj brat je bio zdrav, a rekao mi je da je dobijao prijetnje smrću i ja ne vjerujem da je moj brat samo umro. Vjerujem da je ubijen!", istakao je Erik Vol. 

Vol je sve vrijeme prvenstva snimao podkaste sa Mundijala svakog drugog dana, ali je pisao i kako mu je zdravlje narušeno u Kataru, te kako nije mogao da spava i da se odmara na pravi način. Takođe "obična prehlada" kako ju je nazvao mu je kasnije pravila ogromne probleme. 

"Osjećao sam u grudima veliki pritisak i nelagodu", pisao je on, a medicinsko osoblje u Kataru mu je dijanostifikovalo bronhitis i dobio je terapiju zasnovanu na antibioticima. 

Sam Vol se tokom prvenstva žalio i na "policijsku državu" u Kataru, iako je naglasio da kriminala na ulicama skoro da i nema. "Sa perspektive uličnog kriminala, Katar je bezbjedniji od Njujorka. U Kataru strah je povezan sa policijskom autoritarnom državom, što jasno vidimo na Svjetskom prvenstvu", napisao je pre nekoliko dana na svom tviter profilu.

(MONDO)

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC