• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stadion Mlakve i danas pod vodom - stanje gore nego juče! (FOTO/VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Voda je ušla u prostorije kluba, a vodostaj je danas viši za pola metra.

 mlakve, poplava Izvor: PROMO/Sloboda Novi Grad

Nakon obilnih padavina koje su proteklih dana pogodile sjeverozapadni dio BiH i izazvale poplave, situacija je bolja u većini mjesta. Jedan od najteže pogođenih gradova je Novi Grad, a na sjednici opštinskog Štaba za vanredne situacije jutros su u ovom gradu ukinute vanredne mjere odbrane od poplava. Vodostaj Une se vratio ispod 510 cm, te da su stečeni uslovi da na snazi budu redovne mjere odbrane od poplava.

Ipak, situacija na stadionu Mlakve je i dalje alarmantna te je stanje gore nego juče. 

Tome svjedoče i fotografije sa ovog stadiona na kojima se jasno vidi da je teren u potpunosti poplavljen i da je vodostaj viši nego juče.

"Danas je stanje daleko gore nego juče. Kompletna površina glavnog i pomoćnog terena je pod vodom, koja je ušla i u klupske prostorije. Podzemne vode stvaraju veliki problem, a nivo vode danas je viši za oko pola metra. Šteta će biti zaista velika i ovo nećemo moći sami da saniramo. Prinuđeni smo da tražimo pomoć Opštine Novi Grad, Fudbalskog saveza Republike Srpske i Ministarstva porodice, omladine i sporta", rekao je predsjednik Slobode Mladen Bosančić za zvaničnu stranicu kluba.

Podsjetimo, Bosančić je juče u razgovoru za Mondo govorio o stanju terena i posljedicama, a nesumnjivo je da će ono biti daleko veće nego što se očekivalo.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rajko

Sve dodje na naplatu. Posljedica ovoga jesu vec duzi niz godina gradnja kuca i privatnih plaza uzvodno. Ulazi se u korito rijeke po 2 do 3 metra i isto se skracuje. I prije je bilo kisa ali ne i ovoga. Neka seljaci imaju betonirane plaze. Bijeda u mozak bolje i ne zasluzuje,...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC