• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO prognoza Mundijala (21. dan): "Roki Balboa" protiv branioca titule – može li Maroko do nove senzacije?

Autor Dragan Šutvić

Duel Maroka i Francuske prvi je od posljednja tri na Mundijalu u Kataru. Ovo su naše prognoze!

 mondijal prognoza francuska maroko  Izvor: ANADOLIA/SERHAT ÇAĞDAŞ

Mundijal u Kataru bliži se kraju – preostalo je da se odigraju još samo TRI utakmice.

Prva od njih zakazana je za večeras od 20.00 časova, kada će u drugom polufinalnom duelu snage odmjeriti Maroko, najprijatnije iznenađenje Mundijala i prva afrička reprezentacija koja je ušla u polufinale jednog prvenstva svijeta, i Francuska, branilac titule sa prethodnog Mundijala u Rusiji 2018. godine.

"Roki Balboa" ovog prvenstva svijeta oduševio je ljubitelje fudbala širom svijeta. Prvo je u konkurenciji Hrvatske, Belgije i Kanade Maroko izborio mjesto u nokaut fazi, tokom koje je prvo "uzeo mjeru" Španiji, a zatim i Portugalu.

Naša sportska redakcija mišljenja je da im je to maksimum, ali lopta je okrugla – ovako smo prognozirali ovaj duel!

Izvor: MONDO

DRAGAN

"Roki Balboa" ovog Mundijala nema više šta da izgubi. Kao nagrada za sjajne rezultate stigao je duel sa braniocem titule, koji bi jednim trenutkom inspiracije Mbapea ili Žirua mogao da riješi meč – ali ne vjerujem da će se to dogoditi prije produžetaka.

NEBOJŠA

Iako bih volio da prođe Maroko, Francuzi su prejaki, a osim toga biće dosta bolje finale ako dobiju trikolori.

HARIS

Afrička reprezentacija je već napravila ogroman uspjeh tako da će u ovu utakmicu ući rasterećeni. Međutim, bojim se da im to neće biti dovoljno. Francuska je u Katar došla sa jasnim ciljem da odbrani titulu i ne planiraju sada stati. Mislim da je "Roki Balboa" ovog turnira svoje "odboksao" i veselim se finalu Francuska – Argentina.

ŽELJKO

Kvalitet i istorija, sve je na strani Francuske jer afrička (a ni azijska) ekipa nikad nisu dospjele u finale SP, uvijek su tu bili južnoamerikanci i Evropljani. Prije ili kasnije to će se možda promijeniti, a zašto ne večeras. Francuzi su u teškom poslu odbrane pehara i protiv Engleske se vidjelo da ne igraju savršeno. Maroko ima ogroman motiv ali i talenat. Ili će proći kao Hrvatska, ili ide produžetak i sve je moguće.

BOJAN

Mislim da će utakmica biti prekopirana u odnosu na prvo polufinale. Francuzi su mnogo kvalitetniji i smatram da neće imati problema na putu ka finalu. Maroko je pobrao simpatije svih, ali mislim da je ovo njihov limit i da neće uspjeti da iznenade branioca titule.

GORAN

Da se malo našalim, Marokanci će da namuče Francuze, posebno kad trikolori povedu 2:0, jer to je najgori rezultat. Mislim da bismo mogli gledati sličnu utakmicu kao sinoć, sa dobro raspoloženim Francuzima. Po običaju prognoziraću i strijelce, mislim da će Mbape dati oba gola. Marokanci su svakako napravili mnogo, a to neka krunišu trećim mjestom na ovom Mundijalu.

Izvor: MONDO

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC