• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO prognoza Mundijala (20. dan): Kreće ono pravo - Argentina i Hrvatska na 2 pobjede od "boginje" - KO ĆE U FINALE?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Prvi polufinalni duel Mundijala u Kataru biće odigran večeras od 20 časova na stadionu Lusail.

 Argentina - Hrvatska Izvor: Anadolija/Zlatan Kapić

Svjetsko prvenstvo u Kataru ulazi u samu završnicu, ostali su nam mečevi koji će odrediti ko će podijeliti medalje, a prvi od njih na programu je večeras od 20 časova na stadionu Lusail, gdje će snage odmjeriti Argentina i Hrvatska.

Novi duel južnoameričke i evropske selekcije privlači mnogo pažnje. I "gaučosi" i "vatreni" pokazali su zavidnu formu, rušili protivnike jednog za drugim, a posebno je u svijetu odjeknula partija Hrvata protiv favorizovanih Brazilaca. Ostaje da vidimo mogu li komšije ponoviti čudo i na putu ka svjetskom tronu izbaciti još jednog favorita.

Kako se turnir približava kraju, sve teže je pogoditi ishode mečeve, kao i konačne rezultate. Prošlosezonski pobjednik Željko Svitlica napravio je solidnu prednost i na pragu je odbrane titule osvojene na Svjetskom prvenstvu u Rusiji prije četiri godine.

Izvor: MONDO

GORAN

"Još dvije utakmice trebaju Argentini da stigne do pehara i kruniše nevjerovatnu karijeru drugog najboljeg fudbalera ikada. Onaj prvi sigurno će gore negdje navijati za svoje 'gaučose', a i ja ću."

BOJAN

"Mislim da su se Hrvati ispraznili protiv Brazila i da neće uspjeti da ponove partiju kao protiv 'karioka'. S druge strane, smatram da Argentinci još nisu pokazali sve što znaju, tako da očekujem njihovu ubjedljivu pobjedu i plasman u finale."

DRAGAN

"Argentinci neće lako izaći na kraj sa Hrvatima, koji 'pucaju' od samopouzdanja nakon što su eliminisali Brazilce. Ipak, vjerujem da će jedan magičan trenutak Lea Mesija u posljednjih 10-15 minuta utakmice riješiti ovaj duel."

Izvor: Shutterstock/MONDO/Bojan Jakovljević

HARIS

"Argentinci su u današnjem meču veliki favoriti, ali smo na ovom prvenstvu vidjeli da to ne mora ništa da znači. Hrvatska je još jednom pokazala da spada u red najjačih reprezentacija svijeta i smatram da ekipa koja uspije da savlada Brazil, može da pobijedi bilo koga. Prednost dajem susjedima i prognoziram prolaz 'vatrenih' u finale, ovog puta bez izvođenja penala."

NEBOJŠA

"S obzirom da u međusobnim duelima između 'gaučosa' i 'kockastih' nikada nije bilo neriješeno (ne računam utakmicu usred rata u Zagrebu), mislim da će tako biti u večerašnjem polufinalu. Oba tima će biti dosta oprezna zbog ogromnog uloga, pa očekujem dosta tvrdu utakmicu sa po jednim pogotkom u mreži Livakovića odnosno Martineza."

ŽELJKO

"Sve ukazuje na jednu tešku bitku u kojoj će odlučiti penali ili jedan gol. Mislim da su Argentinci bliži prolazu s tim da imaju auru jedne 'tragične reprezentacije', a Hrvati s druge strane imaju pozitivan majndset, što se kaže."

Aktuelna tabela, uz napomenu da pogođen konačan ishod donosi jedan, a tačan rezultat tri boda.

Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC