• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedva preživio napad pa se vratio na teren: Defanzivac Arsenala ponovo trenira

Autor Haris Krhalić

Pablo Mari defanzivac Arsenala na pozajmici u Monci, vratio se treninzima nakon šokantnog napada koji je preživio u Milanu.

 Pablo Mari se vratio treninzima Izvor: Profimedia

Fantastične vijesti stižu iz Italije - Pablo Mari se vratio treninzima, manje od dva mjeseca nakon ubadanja nožem koje je preživio. Španski defanzivac je u oktobru bio žrtva psihopatskog napada u tržnom centru u Milanu, kada su pored njega povrijeđene još četiri osobe, a jedna je preminula.

Tom prilikom Mari je doživio ozbiljne povrede, ali je gori scenario izbjegnut zbog njegove fiziče spreme, pa napadač na svu sreću nije uspio da ga životno ugrozi. Dva mišića su stradala i nož nije prošao kroz njegov grudni koš. Nakon tog napada strahovalo se da li će se oporaviti i kad, međutim sada je jasno da će stameni defanzivac uskoro ponovo zaigrati na zvaničnim utakmicama.

Pablo Mari je ovog ljeta stigao iz redova Arsenala u Moncu na pozajmicu i do ovog nesrećnog slučaja bio je standardan u timu koji predvode Silvio Berluskoni i Andrea Galijani, a oni su i ovih dana u centru pažnje italijanske javnosti. Mari je prije Monce ima izuzetno zanimljivu karijeru, ponikao je u Majorci, a potom igrao između ostalih za MančesterSiti, Bredu, Deportivo, pa čak Flamengo. Ove sezone je skupio osam mečeva uz jedan pogodak u crvenom dresu. Pogledajte kako Mari izgleda:

Monca se trenutno nalazi na 14. mjestu tabele italijanske Serije A, a imaju čak sedam bodova više od Kremonezea koji se nalazi u zoni ispadanja. Do kraja šampionata je ostalo čak 21 kolo, pa će igrači koje sa klupe predvodi Rafaele Paladino, imati vrlo zahtjevan posao da ostanu u najelitnijem rangu tamošnjeg fudbala. Dobra vijest za njih je da će u drugom dijelu sezone biti jači upravo za Pabla Marija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC