• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neviđeno u svijetu fudbala - Navijači Željezničara žele postati GENERALNI SPONZOR kluba

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Naučeni smo da Željo nije samo sportski kolektiv, već mnogo više od toga", poručile su najvatrenije pristalice sarajevskih "plavih".

 Manijaci žele postati generalni sponzor FK Željezničar Izvor: Armin Heric/Armin Heric/fkz.ba

"Cilj je jedan - postati generalni sponzor kluba!"

Ovo je poruka navijača Željezničara, koji su pokrenuli akciju kako bi učinili nešto što do sada nije viđeno u svijetu sporta. Kako su istakli, želja im je da prikupe 300.000 KM kako bi uspjeli u svojim namjerama.

O svemu su se oglasili zvaničnim saopštenjem, koje prenosimo u cjelosti:

"Prije nekoliko dana uprava kluba je iznijela neke činjenice koje su zabrinule sve Željine navijače. Uprkos pozitivnom poslovanju, pomacima u organizaciji i sportskom planu, dugovi su se kao oblak nadvili nad stadionom 'Grbavica' i čekao prvi grom koji će udariti na našu imovinu. Takođe se govorilo i o potencijalnom investitoru, nekome ko će kao akcioni junak, u posljednjim sekundama trilera da spasi dan, ali…

Akcijom članstva iz januara ove godine napravljena je ogromna stvar, a ovom akcijom idemo i to nadmašiti. Naučeni smo da težimo ka tome da uvijek možemo nadmašiti svoje mogućnosti i dati više nego što dajemo. Naučeni smo da Željo nije samo sportski kolektiv, već mnogo više od toga. Naučeni smo da se Željo na nas ne treba oslanjati samo kada je u pitanju borba na zelenom polju, već da smo oslonac klubu u u svim segmentima funkcionisanja. Naučeni smo da je razlika između nemogućeg i mogućeg u odlučnosti! Ovo je još jedan od momenata kada su navijači ostali jedini koji će dati ruku spasa, a šta smo mi bez Želje i šta je Željo bez nas?

Kroz istoriju našeg kluba, najljepše slike, prilike i momente kreirali su navijači i svojim djelima i odanošću pokazali smo da smo pokretačka snaga koja nikada neće zakazati. Naša spremnost, privrženost i požrtvovanost nije se ogledala u lijepim momentima i uspjesima, nego suprotno. Sve navedeno uvijek smo pokazivali onda kada je bilo najteže i onda kada je to najviše trebalo!

Do sada se pred grupu nije postavio veći izazov i iskušenje, predstoji nam mukotrpan rad i borba da ovo uradimo uspješno kao i sve projekte do sada.

Grupa se ispred svih Željinih navijača odlučila na potez koji još uvijek nije viđen u svijetu sporta, a to je da NAVIJAČI BUDU GENERALNI SPONZOR KLUBA!

Cilj ovog projekta je obezbijediti minimalno 300.000 KM, te zakupiti mjesto generalnog sponzora. Odlučeno je da bude otvoren poseban telefonski broj preko kojeg svi Željini navijači mogu dati svoj doprinos u iznosu od 2 KM po pozivu. Za Manijake i Željovce van Bosne i Hercegovine obezbijeđen je devizni račun preko kojeg mogu učestvovati u ovom projektu", navodi se u saopštenju "Manijaka", uz napomenu da doprinos u akciji možete dati pozivom na broj 17045, bez obzira na telefonskog operatera u BiH.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC