• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U RUSIJI BIO NAVIJAČ, SAD MESIJU "ČUVA" SVJETSKU TITULU: Heroj Argentine sa tribine stigao do finala Mundijala! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jedan od najbitnijih fudbalera reprezentacije Argentine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine putovao je kao navijač.

 Golman Emilijano Martinez u Rusiji bio navijač, a sada igra na Svjetskom prvenstvu u Kataru Izvor: Instagram/alemartinez_1990/printscreen

Finale Svjetskog prvenstva u Kataru igraće Argentina i Francuska, a meč koji je na programu u nedjelju od 16 časova biće prilika da Lionel Mesi osvoji drugu titulu sa nacionalnim timom. Prethodni uspešan pokušaj bio je u Brazilu tokom Kopa Amerike 2021. godine, kada je jedan od heroja bio golman Emilijano Martinez koji je Mundijal u Rusiji gledao sa tribina.

Tokom Mundijala u Kataru na kojem su Argentinci stigli do finala saznalo se da je Martinez u Rusiji bio navijač reprezentacije i da je zajedno sa bratom bodrio selekciju čiji su gol čuvali Vili Kabaljero, Franko Armani i Guzman Nahuel. Tada nisu uspjeli da naprave zavidan rezultat, a Emilijano kao da je obećao da će pomoći Mesiju u misiji "Obradovati više od 45 miliona Argentinaca". I eto ga tu...

Pogledajte slike Emilijana i Alehandra Martineza, a tu je i fotografija sa stadiona na prethodnom Svjetskom prvenstvu:

Nekadašnji čuvar mreže Arsenala i aktuelni golman Aston Vile pokazao je u penal-seriji protiv Holandije da saigrači mogu da računaju na njega i tako podsjetio ja partije od prošle godine kada je namučio Kolumbijce i izbacio ih odbranjenim penalima.Kada se njegovom golmanskom umijeću dodaju strast sa kojom brani za nacionalni tim ili ona koju je pokazivao na tribinama u Rusiji, rezultati ne izostaju.

Nije ni čudo što ga Argentinci, uz Hulijana Alvareza i Rodriga De Pola, smatraju za jednog od Leovih najboljih saigrača. I protiv Francuza će morati da bude na izuzetno visokom nivou kako bi Mesiju dao šansu da se od reprezentacije i Mundijala oprosti titulom!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC