• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavi uz ustaški pozdrav, a ugkeda se na Novaka?! Hrvat ponovo u centru pažnje: "Isti sam kao Đoković!"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Jedan od najkontroverznijih fudbalera Hrvatske pominjao je i Novaka Đokovića u posljednjem intervjuu.

 Dejan Lovren se ugleda na Novaka Đokovića Izvor: MN Press/Profimedia

Hrvati su u Kataru osvojili treću medalju na Mundijalima, a u finišu turnira i nakon njega u centar pažnje stigao je Dejan Lovren. Iskusni defanzivac prvo je napravio skandal na Svjetskom prvenstvu kada se našao u raspravi sa hrvatskim novinarima, a zatim je veliki uspjeh slavio uz ustaški pozdrav i pjesme Marka Perkovića Tompsona što je naišlo na osude u javnosti.

Fudbaler Zenita, koji je svojevremeno igrao i za Liverpul, našao se na udaru kritika na šta je imao odgovor. Hrvatski fudbaler kaže da ne želi da se ponaša po pravilima drugih već je uvijek za slobodu govora. U tome je, kaže Dejan, sličan najboljem srpskom sporisti Novaku Đokoviću!

"Đoković ne dozvoljava da se njime manipuliše, a takav sam i ja. Ok, on je 10 puta poznatiji od mene i ima pravo da kaže šta misli. Naravno, ljudi će ga odmah ocrnjivati, jer ne ide po tom njihovom planu. Ne želim da ulazim u sve te igre, ja ću uvijek biti za slobodu govora. Ne za slobodu mržnje ili vrijeđanja. Pustite čovjeku da ima svoj izbor. Ne znam zašto se danas nameću neke stvari. Ne želim to da radim, ne želim da ih namećem svojoj djeci", izjavio je Lovren.

On je prethodnih godina često pružao podršku Novaku Đokoviću preko društvenih mreža. Slavio je najveće uspjehe srpskog tenisera, dijelio fotografije nakon osvajanja prestižnih turnira i bodrio Novaka u najbitnijim mečevima. Takođe, bio je prilično glasan početkom 2021. godine kada je Novak Đoković imao mnogo problema u Australiji. Lovren je tada, kao jedan od prvih sportista, podigao glas protiv pravila kojima su Australijanci zabranili Đokoviću da igra u Melburnu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC