• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbalska zvijezda slavi Božić, navijači ga napali! Izdao si vjeru!

Autor Haris Krhalić

Mohamed Salah je pod velikom "paljbom" iz rodnog Egipta jer slavi Božić.

 Navijači prozivaju Salaha jer slavi Božić Izvor: Profimedia

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Mohamed Salah podijelio je na Instagramu fotografiju na kojoj se vidi kako porodično proslavlja Božić sa porodicom, dok je iza njih okićena novogodišnja jelka, a malo kome je palo na pamet da će to izazvati oštre reakciije javnosti. Prije svega egipatske... 

Zbog toga što proslavlja najradosniji hrišćanski praznik Božić, mnogi Egipćani su bijesni jer smatraju da time zanemaruje svoje korijene i svoju vjeru, pa je i ove godine Salah izazvao "lavinu komentara" najobičnijom porodičnom fotografijom. Pozirao je kraj jelke u božićnoj garderobi, pošto mu se ova tradicija u Engleskoj očigledno dopada, ali čak i takve stvari mogu da naprave "požar" u njegovoj domovini.

Manjinu predstavljaju oni koji su mu se zahvalili na čestitkama, među kojima je bio i hrvatski fudbaler Dejan Lovren, dok su u većem broju oni koji ga kritikuju jer smatraju da ovo nije prikladno za muslimane.

"Čovječe, znaš da je ovo protiv tvoje religije", "To što slaviš Božić znači da vjeruješ u Isusa Hrista", "Da nisi bogat i slavan ne bi slavio Božić", samo su neki od komentara koji su se ređali ispod Salahove božićne čestitke, što je ista situacija koja se dogodila i prošle godine.

Podsjetimo, Salah nije igrao na Svjetskom prvenstvu i zato se odmah stavlja na raspolaganje Jirgenu Klopu za "Boksing dej", dok je već postigao i gol protiv Mančester sitija u prvoj utakmici nakon Mundijala u Liga kupu, ali je njegov tim ispao.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC