• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mančester junajted doveo igrača za kog nikad niste čuli! Navijači čekaju zamjenu za Ronalda

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poprilično nevjerovatno djeluje činjenica da je potpuno anonimni Portugalac završio na spisku registrovanih fudbalera Mančester Junajteda.

 Mančester junajted registrovao Betinja Izvor: Printscreen/premierleague/profimedia

Čelnici Mančester Junajteda saopštili su svom treneru Eriku ten Hagu da neće moći da se "otvore" u narednom zimskom prelaznom roku, nego da je klupska politika vezana za pozajmice određenih igrača. Sve pristalice "crvenih đavola" vrlo brzo šokirala je vijest da će za njihov tim u nastavku sezone registrovan biti izvjesni Betinjo.

Ovaj fudbaler je "zadužio" broj 11 na dresu i svrstan je među napadače, zajedno sa Markusom Rašfordom, Antonijem, Džejdonom Sančom i drugim napadačima koji stvarno postoje u taboru ekipe sa "Old Traforda". Sve je zbunila ta vijest, a kada se uđe u njegovu biografiju na sajtu piše da je rođen 1993. godine i da je visok 172 centimetara. Pa se na mrežama pojavljuju razne šale na račun ovog pojačanja:

"Šta će nam Gakpo kada imamo Betinja?", "Betinjo je mlada napadačka zvijezda Mančester Junajteda" i nizali su se brojne druge šale, koje su djelovale kao so na ranu pristalicama Junajteda. Sve ovo su aluzije na dešavanja u klubu, pošto je Mančester mjesecima praio Kodija Gakpa, htio je da ga dovede iz PSV-a, a onda je Holanđanin završio u Liverpulu.

Ova priča je dobila dodatnu dramatičnost kada se otkrilo da Betinjo stvarno postoji i da mu je čitavo ime Alberto Alves Koeljo, a trenutno nastupa za Sporting Espinjo koji se takmiči u trećoj ligi Portugala. Ovaj sada već poznati fudbaler karijeru je počeo u Sportingu, ali onom poznatijem iz Lisabona, gdje se nije nametnuo. U karijeri je još nastupao za Belenseš, Vitoriju Setubal i Brentford. Zanimljivo da je prošao sve reprezentativne kategorije te države, ali za seniorski tim nikada nije debitovao. Ostaje da se vidi da li će uspjeti Betinjo da nadoknadi odlazak svog zemljaka Kristijana Ronalda, koji je pred vratima Al-Nasra.

Betinjo
Izvor: YouTube/mynameisthis

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC