• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedan Hrvat u engleskom velikanu? Povrede upalile alarm u Londonu, stiže igrač koji je bio HIT Mundijala!

Autor Dragan Šutvić

Londonski velikan je u najboljoj poziciji da u svoje redove dovede još jednog hrvatskog reprezentativca.

 čelsi traži josipa juranovića Izvor: Profiemdia

Londonski velikan Čelsi zainteresovan je za reprezentativca Hrvatske Josipa Juranovića kako navode engleski mediji. Desni bek trenutno nastupa za Seltik, a odlične partije na Svjetskom prvenstvu preporučile su ga mnogim evropskim ekipama, dok je klub sa "Stamford Bridža" jedini ostvario kontakt sa agentima ovog fudbalera, navodi se u izvještaju.

Možda će vas zanimati

"Dejli mejl" tvrdi da će tim iz zapadnog Londona "ubrzati" interesovanje za Juranovića nakon što je Ris Džejms obnovio tešku povredu koljena protiv Bornmuta. Džejms pokriva poziciju desnog beka kao i 27-godišnji fudbaler iz Zagreba.

Juranovića su mediji povezivali i sa Barselonom kao i sa Mančester Junajtedom. Seltik je otvoren da sasluša ponude za Hrvata u januaru nakon što su pregovori o novom ugovoru zastali prije pauze zbog Svjetskog prvenstva.

Čelnici kluba iz Glazgova su spremni za pregovore, a izgleda da su se već pripremili za fudbalski život bez Juranovića nakon nedavnog dolaska kanadskog beka Alistera Džonsa iz Montreala koji je u Kataru ispao sa svojom reprezentacijom već nakon grupne faze.

Zvijezda "plavaca" Ris Džejms je na utakmici Premijer lige obnovio povredu koljena i očekuje se da će van terena biti nekoliko mjeseci. Ovo je bila prva utakmica engleskog beka nakon što se oporavio od povrede istog koljena na meču Lige šampiona u Milanu, zbog čega nije krenuo put Dohe sa reprezentacijom Engleske

Juranović je bio jedan od zapaženijih pojedinaca u odbrani reprezentacije Hrvatske koja je osvojila treće mjesto na Mundijalu. Takođe ovaj bek igrao je i na prvenstvu Evrope 2020. Luka Modrić i sastav "vatrenih" nakon Rusije 2018. i osvojenog drugog mjesta ponovili su dobru igru i veliki uspjeh i četiri godine kasnije, Juranović se nije našao u sastavu selekcije za Svjetsko prvenstvo 2018. pa mu je ovo najveći reprezentativni uspjeh u karijeri. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC