• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve prštalo u derbiju - dva crvena, 15 žutih i kiks Barse! Haos na meču, sudija kog je Mesi prozivao upropastio sve!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Barselona i Espanjol odigrali su neriješeno u gradskom derbiju (1:1), Mateu Lahoz ponovo u centru pažnje...

 Barselona remizirala sa Espanjolom sudija Lahoz napravio haos Izvor: Profimedia

Ludilo na "Nou Kampu" i remi Barselone i Espanjola u gradskom derbiju (1:1). Potpuni haos na terenu, čak 15 žutih kartona, dva crvena, Markos Alonso heroj, pa tragičar. Svašta je moglo da se vidi na ovoj utakmici, falilo je samo još golova... Nažalost, ponovo je u centru pažnje bio sudija Mateu Lahoz, čovjek koga je Lionel Mesi isprozivao na Mundijalu, a kog je FIFA poslala kući zbog grešaka.

Meč je počeo savršeno za domaći tim, poslije kornera i lijepe akcije Andreas Kristensen ubacio je loptu glavom u peterac, Alonso se tamo odlično snašao i glavom zagresao mrežu. Mogla je Barsa do poluvremena da postigne još jedan gol, nije uspjela. Levandovski je promašio dobru šansu u 55. minutu, a kazna za promašaje stigla je u 73. minutu. Neposredno prije toga Hoselu se namještao na šut u kaznenom prostoru, Alonso ga je s leđa nagazio, on je pao, sudija Mateu Lahoz pokazao je na "bijelu tačku", a Hoselu je uzeo loptu i šutirao po sredini gola, Ter Štegen se bacio u stranu.

Nije to bio kraj haosa na terenu. Poslije prigovora i koškanja Žordi Alba dobio je žuti karton u 74. minutu, da bi par minuta kasnije dobio i drugi žuti i to na svom 300. meču u dresu Barse. Poslije faula Kristensena ušao je u raspravu sa sudijom i iskjučen je. Onda je u 80. minutu uslijedio novi haos. Lahoz je ddao drugi žuti karton Vinisijusu Souzi, pa je dao direktan crveni Leandru Kabreri. Krenuli su razgovori i sa VAR sobom i sa trenerima, objašnjavanje, onda je pogledao snimak i poništio crveni Kabreri, isključen je Souza. Meč je produžen za čak 9 minuta, sve je trajalo 11, tako da je u 101. minutu Lahoz tek svirao kraj...

Poslije ovog meča Barselona i Real Madrid dijele prvo mjesto sa po 38 golova, dok je Espanjol u zoni ispadanja, ima 13 bodova i u opasnoj je zoni.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC