• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar nije pogodio penal, a Fulam za to ne mari: Zaustavio ga golman kojeg dobro pamti, ali ekipa ide ka Evropi!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski napadač Aleksandar Mitrović nije bio precizan sa bijele tačke, njegovu namjeru pročitao je golman Bazunu i odbranio udarac.

 Aleksandar Mitrović promašio penal VIDEO Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović odigrao je nevjerovatan meč protiv Kristal Palasa u prethodnom kolu Premijer lige, ali danas nije bio tako dobar. Nakon gola i dvije asistencije u povratničkom nastupu sa Mundijala, Mitar je predvodio napad i na susretu sa Sautemptonom, ali je ovog puta bio daleko manje opasan po gol rivala. Čak je promašio i kazneni udarac, duboko u nadoknadi susreta.

Na svu sreću po tim iz Londona, ovaj penal nije imao rezultatski značaj jer je Fulam svakako stigao do pobjede, ali ne može da raduje loš udarac srpskog napadača. Čini se da je Aleksandar Mitrović predugo oklijevao, a zatim uputio jedan prilično lagan udarac koji je golman Gevin Bazunu (20) uspio da pročita i odbrani.

Inače, Bazunu je golman Irske i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo pravio je čuda na golu baš protiv reprezentacije Srbije. Ni tada njegove odbrane nisu napravile štetu timu za koji igra Mitrović - ali su njega dobro prodale, jer je Piksijev tim stigao u Katar. Pogledajte kako je Bazunu zaustavio Mitrovićev udarac: 

Aleksandar Mitrović promašio penal u nadoknadi.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Pošto ovaj penal nije imao uticaj na rezultatski ishod, Fulam je došao do sedme pobjede u prvenstvu. Sa 25 osvojenih bodova zauzimaju sedmu poziciju u Premijer ligi i čak 12 bodova više od Vulverhemtpona, posljednjeg tima koji se nalazi u zoni ispadanja. Djeluje da su borbi za opstanak skoro pa preživjeli na polovini prvenstva!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC